Ingatlanajánló

2022.05.14. 08:00

Könnyűszerkezetes ritkaság: üveg-panoráma Mályinka lankáin

Egyértelműen kijár a ritkaság és különlegesség cím a most következő, Mályinka területén kínált könnyűszerkezetes családi ház kapcsán. Fényorgia, izgalmas terek és persze kilátás, kilátás, kilátás!

“Mályinka Csillagfény tető, eladó egy 4 szoba, 120m2-es könnyűszerkezetes energiatakarékos családi ház, vendégházzal egy 9925 m2 telken a festői szépségű Bükk lábánál. Az ingatlan 2017-ben épült. Az épület műanyag nyílászárókkal szerelt. Elektromos kazános padlófűtés került kialakításra. A villamosenergiát egy 10 KW-os napelem rendszer szolgáltatja. [...]

A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. Az egész ház oldala üveg felülettel épített, így a nappaliból és a fürdőből egyaránt gyönyörködhetünk a táj szépségében. Két fürdőszoba és bidéfunkciós wc-k szolgálják a kényelmünket. Az egyik fürdőben épített tusoló, míg a másikban hidromasszázsos zuhanykabin káddal került elhelyezésre . A ház mögött dézsafürdő és egy grill terasz szolgálja a kikapcsolódást ahonnan élvezhetjük a táj örökpanorámáját is. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!