Ingatlanajánló

2022.05.07. 13:30

Édes élet Berekalján, 125 millióért?

Egy teljeskörűen felújított otthon keresi-várja új tulajdonosait Berekalján. Ha a ház önmagában nem lenne elég lenyűgöző, a kényelmi és wellness részlegek bizonyára megragadják a képzeletet.

“Eladó egy ÁLOMOTTHON, ahol a szomszédod az ERDŐ! Ha Ön Miskolc Berekalján legnyugodtabb helyén szeretne lakni, vagy egy nyaralót keres, kérem álljon meg ITT, MEGTALÁLTA, EZ AZ! Önnek ajánlom a 2018-ban TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, 4 szobás, 155 nm-es, MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ OTTHONT! A legkiválóbb anyagok felhasználásával, különleges precizitással került minden a helyére a tökéletes összhang érdekében. [...] A 21,7 nm-es tetőtéri szoba ketté osztható, ezáltal 5 szobássá válik az ingatlan!! Az ingatlan TÖKÉLETES választás idősebb házaspárnak, akik már a kényelmet, nyugalmat keresik, vagy több gyermekes családoknak, akik nem szeretnének nekifutni egy építkezésnek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!