Ingatlanajánló

2022.04.16. 08:00

Egy miskolci, modern villa az 1930-as évek eleganciájával ötvözve!

A hét ingatlana cím jogosan jár a most következő, eladó szépségnek! A 185 nm-es ingatlan ára 167 millió forint, a bankszámla egyenleg mellett azonban a szíve is olvadni kezd majd az új tulajdonosnak! Nézzen szét egy csodás, megyei házban!

“Elegáns polgári ingatlan eladó, Miskolcon a NÉPKERTBEN! Exkluzív ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, vállalkozás székhelyének is kiválóan alkalmas. Miskolc belvárosában található Népkert, a város harmadik legnagyobb parkja, a belvárost tekintve viszont a legnagyobb összefüggő zöld területtel. Reprezentatív villák és szép lakóházak különleges, elegáns lakónegyedet alkotva. A villanegyed klasszicista épületei ma is a régi korokat felelevenítik és emelik Miskolc hangulatát. A villa duplakomfortos, kiváló műszaki és esztétikai állapotú, jelenleg lakott. A FŐÉPÜLET területe 185 nm. 2020- ban teljes felújítás esett át. [...]

A tulajdonosok igényes, kifinomult ízléssel jelenítik meg az 1930-as évekre jellemző, építészet és az iparművészet jelentős fordulatait. A klasszikus és a merész, modern formák ötvözete ez, melynek legfőbb jellemzői az egyszerű vonalvezetés, az erős és tiszta színvilág. Egyszerre funkcionális és rendkívül elegáns stílusú. Impozáns külseje hangulatos, átgondolt tereket rejt. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!