Ingatlanajánló

2022.04.30. 08:00

A hét ingatlana: élet Encsen, 350 nm-en

Tágas ház, kellemes telek és persze egy szaunás wellness részleg is részét képezi a hét megyei ingatlanajánlatának. Élet Encsen, 92,9 millióért, jöhet?

“Encsen, csendes, nyugodt lakókörnyezetben, közel a városközponthoz, kertes családi ház, részben bútorozottan eladó, azonnal költözhető. A ház 27 méter előkerttel épült, ezért teljesen elszeparált az utca irányából. A város az átadásra került Miskolcot Kassával összekötő M30-as autópálya mellett terül el, amely kiváló lehetőséget nyújt mindkét nagyváros gyors megközelítéséhez. A telek mérete 1334 nm, a ház szabadon álló, 3 szintes, 5 szobás, 1998-ban épült, prémium minőségű anyagok használatával, több felújításon átesett, folyamatosan karbantartott. [...]

A padlószőnyeges wellness/fitnesz helység Kettler gépekkel felszerelt, kombi finn és infraszaunával, mellette zuhanyzóval és pihenővel. Az ingatlan részét több széf is képezi. Az udvaron található garázs épület 55 nm, műgyanta padlós, automata ajtóval, oldalsó bejárattal ellátott. Két autó kényelmesen elfér és nagyon tágas tároló hely van benne. A kerítés téglából épített, kovácsolt vas betétekkel, automata mozgatású kapuval, kaputelefonnal. Az udvar parkosított, 26 nm-es terasszal, 18 m3-es kerti tóval, 48 nm-es filagóriával (egyedi akác bútorzattal, gázüzemű grillsütővel), automata öntözőrendszerrel, ami fúrt kútról üzemeltethető. Rejtett öntözőrendszer szolgálja a növények szépségét. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!