Ingatlanajánló

2022.01.01. 08:00

Kandalló, szauna, borospince Kiliánban!

A következő újévi bulit már bárki megülheti a most következő, szuper családi házban. Már ha rendelkezésére áll a vételár, azaz 75 millió forint. Egy hangulatos, összejövetelekre és csendes-olvasós estékre egyaránt csábító szépség következik!

„Eladásra kínálunk Miskolc Dél-Kiliáni részén, a Bükk lábánál, csodás panorámával a Diósgyőri Vár, a lillafüredi Palotaszálló, illetve a Bükki Nemzeti Park közelében egy jó állapotban lévő 347 nm-es családi házat. A telek nagysága 808 nm. A be nem épített része parkosított, térburkolattal ellátott. Az ingatlan földszinti részén egy jelenleg is működő üzlethelyiség van, melynek alapterülete 168 nm. Bármilyen vállalkozás céljára, akár szépségszalon, egészségcentrum illetve lakássá is kialakítható, amely az új tulajdonosnak kiváló befektetési forrás lehet. A kertben szauna, só kamra, fűthető merülő dézsa, üvegház, tárolók, fúrt kút, téliesíthető terasz kemencével, szalonna sütővel. A házba belépve tágas, amerikai konyhás étkező nappalival, amely padlófűtéssel, mediterrán kőburkolattal illetve kandallóval ellátott. A nappali alatt találjuk a 18 nm-es borospincét, ami társasági összejövetelekre kiválóan alkalmas. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!