Ingatlanajánló

2021.12.04. 08:00

Egy patinás, ősfás otthon Tokajról, 200 millióért!

Csodálatos, romantikus környezetben található házat kínálnak eladásra Tokaj történelmi belvárosában. A 230 nm-es épületnek bizonyára izgalmas múltja lehet, a jövőjéről viszont még bárki dönthet. Drukkolunk a csodás növényeknek, hogy ugyanilyen szépségükben és méltóságukban megmaradjanak!

 

“Hegyalja fővárosában” a Tisza és a Bodrog találkozásánál, Tokaj történelmi belvárosában eladó egy 2075 nm-es, ősfákkal ölelt telken található 230 nm-es volt uradalmi, hatósági épületből kialakított 5 szobás kúria jellegű családi ház a hozzá csatlakozó és vele együtt értékesítésre szánt 2 zártkerti ingatlan, amelyek művelési ágból kivett 3.000 nm-es rét és vízmosás, valamint 24.808 nm-es erdő, rét és vízmosás. Az épület alatt andezittufa kőből rakott 40 m hosszúságú borospince található. A házban a tágas terek sok lehetőséget kínálnak az új tulajdonos számára. Az ott lakók kényelmét kellemes terasz és egy 10 x 3,5 m-es és 2,2 m mélységű medence is szolgálja. Az 50-70 cm-es kőből épült ház tökéletes klímát biztosít télen-nyáron. Az energia költségeket napelemek és napkollektorok csökkentik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!