Ingatlanajánló

2021.11.06. 08:00

Eladó egy elképesztően szép kúria és bemutatóterem Tarcalon!

Borkóstolók otthon, a saját kúriánkban? Miért ne? Tokaj szomszédságában most erre is lehetősége akad annak a szerencsés-tehetős jelentkezőnek, aki megveszi a 359 milliós, kiváló ízléssel felújított ingatlant. Napfényes külső és belső fotók és egy látványterv a vadonatúj bemutatóterem kapcsán, mely, ha minden igaz, a kertben épült fel.

 

“Eladásra kínálok Tokaj szomszédságában 2386 m2-telken elterülő, hangulatos község központjának főutcáján található, 400 m2 alapterületű patinás kúriát. Az 1776-ban épült 2014-ben teljesen felújított kastély egyszintes épület, L alakú verandával rendelkezik, amely tükrözi a 18. századi kiskorú nemesi kastély képét. Az épület tetőformája kontyolt nyeregtető, az utcai szárnyon közép rizalitot lefedő, a gerinctől induló és kiugró tetőszakasszal.

Az épület utcafrontján négy különböző nagyságú helyiség található (irodaszárny), a hátsó szárnyban két szoba és a fürdőszobák találhatóak, a két szárny találkozásánál pedig a hatalmas méretű felújított konyha. Az épület alatt érési pince található, bortrezorral,a főág hossza 23 m, szélessége 5-6 m. A kertben egy 109 m2-es könnyűszerkezetes 20 fő elhelyezésére alkalmas új borkóstoló és a bemutatóterem épül, 2020. évi átadással. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!