Ingatlanajánló

2021.11.13. 08:00

Egy miskolci tetőterasz, amin bármit átvészelhet az új tulaj!

Belebotlottunk egy eladó, 72 négyzetméteres, belvárosi lakásba, amelynek tetőteraszát kissé irigykedve nézzük. Na jó, örülünk mások boldogságának, de a napi éber-álmodás során el tudtuk itt képzelni az életünket. Főleg egy esetleges lezárás alatt.

 

“A Művészetek Háza szomszédságában, az Európa téren, 2007-ben épült társasházban, egy 72m² modern lakás eladó erkéllyel, és a város felé magasodó, exkluzív 70m²-es tetőterasszal. [...]

A társasház téglából épült, külső homlokzata szigetelt. Nyílászárói műanyag tokozásúak. A ház fűtése házközponti gázkazánról, lapradiátoros hőleadókkal történik. A melegvíz ellátásáról ugyancsak házközponti gázkazán gondoskodik.

A lakás klímával, riasztóval felszerelt, a társasházban lift található. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, a terasz időjárásálló fa burkoltot kapott. A falak gletteltek festettek, a vizes blokban csempézettek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!