Ingatlanajánló

2021.09.04. 08:00

Ennél ízlésesebb luxus otthon nincs ma a megyében!

Miskolcon bukkantunk az eladósorban lévő, 180 nm-es családi házra. Az anyaghasználat, a visszafogott, de mégis hívogató, tágas terek és persze a gigantikus parkosított kertbe azonnal beleszerettünk. És ön?

“Miskolc-Hejőcsabán, csendes, kertvárosi részen eladó egy 973 m2-es parkosított telken található, kiváló minőségű anyagok felhasználásával 2005-ben épült, luxus családi ház, 180 m2 hasznos alapterülettel. A kivitelezés során kialakításra került egy tágas nappali-konyha-étkező, két hálószoba, dolgozószoba, fürdőszoba és az alagsorban található különálló gardrób, mosókonyha.

Az épület gépészete szintén az alagsorban kapott helyet, és a legmodernebb technikának megfelelően készült. A fűtés padlón keresztül házközponti gázkazán segítségével történik. Alternatív fűtés a nappaliba beépített kandalló. A hálózati meleg vízellátását a napkollektor és a gázkazán biztosítja. A nyílászárók egyedi gyártású fa szerkezetűek, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. A különleges épített, gépesített konyhabútor szintén a ház felszereltségének részét képezi. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!