Ingatlanajánló

2021.09.25. 08:00

A hét ingatlana: eladó egy ígéretes bánhorváti kúria!

A 280 nm-es, némi felújításra szoruló, de így is impozáns épület és a hatalmas birtok úgy véljük, minden igényt kielégíthet.

Romantikus, jó eséllyel nagy múltú otthon erdővel, legelővel, parkkal keresi új, szerető tulajdonosát. Bízunk benne, már nem sokáig. Ár és sok-sok ragyogó fotó cikkünkben!

“KÚRIA eladó a BÜKK lábánál, BÁNHORVÁTI belterületén, Miskolctól 35, Egertől 40 km-re. Turisztikai fejlesztésre befektetési céllal is kiváló lehetőség! A birtok összesen 50.000 nm, melyből 12.000 nm park, 16.200 nm legelő, 21.800 nm erdő. A főépület 5000 nm gondozott, ősfás udvaron áll, melynek víz, villany, gáz és fűtési rendszere teljes körű felújításon esett át.

A földszinti lakótér 350 nm, melyből jelenleg az épület fele belsőleg teljesen felújítva lakásként funkcionál. (lásd az alaprajzot!) Többféle fűtési mód került kialakításra: a nappaliban vízteres kandalló található, ami csatlakoztatva van a fűtési rendszerre, ezen kívül gázkazánnal is fűthető az ingatlan. Jelenleg egy automatikus adagolású apríték kazán látja el ezt a feladatot, a meleg víz ellátással együtt. Az épület pince szintjén 203 nm tároló található, két külön bejáratú garázzsal. A főépülethez közvetlenül kapcsolódik 5000 nm művelt szőlős és gyümölcsös kert. Az összesen 196 nm gazdasági épületben minden adott, ami a gazdálkodáshoz szükséges. Van műhely, tároló, 2 garázs, 3 állású istálló, különálló 64 nm-es lakóépület személyzetnek. A birtokot murvás úton lehet megközelíteni, mindössze pár percre a főúttól. Ha nyugalomra, természet közelségére vágyik, ezt a kúriát érdemes megnéznie! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!