Ingatlanajánló

2021.06.26. 08:00

A hét ingatlana: világörökségi helyszín és egy Guiness-rekorder gyűjtemény

„Eladásra kínálom ezt a Borsod Abaúj Zemplén megyében található, különleges és páratlan eszmei értékekkel rendelkező ingatlant és a hozzá tartozó Guiness-rekordot is magába foglaló gyűjteményt.” Ennél hatásosabb és figyelemfelkeltőbb ingatlan hirdetési felütés még nem jött szembe a megyében. Lássuk a további elképesztő részleteket és fotókat!

„Az ingatlant Aggteleki Nemzeti Park területe öleli körül, amely évi 150.000 fős látogatottságával a térség legnépszerűbb turisztikai célpontja, beleértve a méltán híres cseppkőbarlangot. A Nemzeti Parkot az UNESCO a világörökség részeként tartja nyilván. A belterületi földingatlanok 30.950 nm-én elhelyezkedik többek között három lakás (209 nm, 90 nm, 60 nm), egy öt férőhelyes, 24 nm-es teraszos, galériás lombház és egy étterem is. A helyiségek padló és falfűtéssel, 20 kamerával és riasztókkal ellátottak. Kint kültéri kemencés sütögetési lehetőség biztosított. Az ingatlanhoz tartozik még 3 magánhíd, 2 tó, egy ásott kút és egy 600 nm-es bazaltköves parkoló is. […]

Az értékesítésre kínált ingatlan-csomag többek között az alábbiakat tartalmazza:

– A híres Gutenberg Biblia betűkészletének hivatalos másolata

– A Gutenberg-féle nyomógép működőképes mása

– Egy szintén működőképes papírmalom és vízikerék, melyet a Jósva-patak vize forgat

– A XIII., XIV. Illetve XV. századokból fennmaradt énekeskönyvek

– A kölni dóm tervrajza, amely Szinpetrin kívül csakis a kölni dómban tekinthető meg

– Egy ősi tóratekercs

– Buddha tanításai szanszkrit nyelven

– Egy több száz éves papirusz egy fáraó képével

A tárlat legértékesebb kincsének azonban a Guinness Rekordok hitelesítői által is elismert »A világ legnagyobb könyve« tekinthető. A telken található domboldalt mindezek mellett egy 93 méter hosszú, kőből kirakott szalamandra is ékesíti. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!