boon.hu video

2024.06.11. 16:25

Átvették a díjukat a legjobb tesitanárok Miskolcon - fotók, videó

Kedden Miskolcon, a K&H Bank Széchenyi utcai telephelyén rendezték meg a „K&H mozdulj! Az év tesitanára" elnevezésű szavazás Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei díjátadóját.

Az év testnevelő tanára díjak átadása.

Fotó: Vajda János

A voksolást az alábbi szakemberek nyerték a különböző kategóriákban: 200 fő, vagy az alatti iskolákban tanító testnevelő: Boczki Attila (Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola, Hunyadi Mátyás Tagiskolája, Sajószentpéter), 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő: Punyi Gyula (Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona, Sárospatak), 30 év alatti, fiatal testnevelő: Buda Bence (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Ricse).

Az átadáson részt vett Mádainé Kanalas Dóra, a K&H Bank területi vezetője, illetve Eszlári János menedzser, a Magyar Diáksport Szövetség Észak-magyarországi Regionális Irodájától. Mindketten gratuláltak a nyerteseknek, hangsúlyozták a testnevelők munkájának fontosságát, elsősorban abban, hogy gyerekeket igyekeznek az egészégséges életmódra nevelni.

A kezdeményezés során egyébként országszerte 5400 jelölés érkezett, 1050 testnevelő tanárra intézményvezetőktől, kollégáktól, szülőktől, és gyerekektől egyaránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában