DVTK Jegesmedvék

2023.09.22. 10:08

Meglepték a hokitrénert

Miskolc - A Jegesmacik mestere Amerikában bekerült a Boston Bruins kiválóságai közé.

Steve Kaspert tortával lepték meg.

Nagy megtiszteltetésben részesült a DVTK Jegesmedvék kanadai nemzetiségű vezetőedzője. Steve Kaspert a Boston Bruins fennállásának századik évfordulója alkalmából elismerésben részesítették. A világ egyik legsikeresebb jégkorong klubja Historic 100 néven tette közzé legendás játékosainak listáját és ebben helyet kapott a piros-fehérek trénere is. A szakvezető 1980 és 1989 között játékosként, 1995 és 1997 között pedig edzőként segítette az Egyesült Államok Massachusetts szövetségi államának híres alakulatát, amely National Hockey League-ben, a földkerekség első számú, észak-amerikai bázisú profi bajnokságában szerepel.

 

Az irodában felvágta

Amikor a miskolci klubnál értesültek a független szakértők életműdíjjal felérő döntéséről, nyomban meglepetést forraltak hatvankét esztendős tengerentúli elöljárójuknak.

– A napokban tartott ankétunkon és partneri találkozónkon leptük meg az egykori csatár Steve Kaspert – mondta Marosi Tamás, az Erste Ligában szereplő együttes menedzsere. – Elnökünk, Egri István és az egyik támogatónk ötletét a belvárosban lévő cukrászdában valósították meg, építették fel a hatalmas tortát. Sokat látott és tapasztalt vezetőedzőnk nagyon örült az ehető feliratokkal ellátott különlegességnek, amelyet megcsodált, széles mosoly keretében megköszönt, majd másnap felvágott és az irodában megosztotta az összes kollégájával. Talán nem sértődik meg, ha elárulom: régen ettünk a jégcsarnokban ilyen finom édességet. Az ajándékról természetesen rengeteg fotót is készítettünk Kasper családi albumába.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában