Jégkorong: DVTK Jegesmedvék

2023.06.06. 10:56

Két hátvéd távozott

Kevin Wehrs és Zachery Bennett lejáró szerződése után egyaránt távozott a DVTK Jegesmedvéktől.

Kevin Wehrs (képünkön jobbról) a 2019/2020-as évad végén érkezett Németországból a DVTK Jegesmedvék csapatához, amely ekkor a szlovák élvonalban szerepelt. Összesen 54 Tipos Extraliga mérkőzésen játszott piros-fehér színekben, ezeken 35 pontot gyűjtött. Ezt követően két idényre szóló szerződést írt alá és 66 Erste Liga találkozón 57 ponttal segítette a csapatot. A lejáró szerződése nem kerül meghosszabbításra, így a 35 esztendős hátvéd távozik a DVTK Jegesmedvék együttesétől. Az elmúlt 4 szezonban nyújtott munkáját megköszönték, családjának és a tavaly Magyarországon született első gyermekének jó egészséget kívánnak. 

Szintén távozik Miskolcról Zachery Bennett (képünkön balról), aki a 2022/2023-as idény átigazolási határideje előtt érkezett a DVTK Jegesmedvékhez és írt alá a szezon végéig szóló szerződést. A 22 éves hátvéd 7 alapszakasz és 6 rájátszás mérkőzésen játszott az Erste Ligában. Munkáját szintén megköszönték és további pályafutásához sok sikert kívántak a klub elöljárói. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában