Röplabda: MEAFC

2023.05.06. 12:09

Már csak fel kellett tenni az ,,i” betűre a pontot

Az egyetemisták a másodosztályú döntő negyedik meccsét pénteken este hazai környezetben vívták.

MEAFC-Miskolc

Fotó: (C) Orosz Peter Photographer

Bagó László vezetőedző együttes három szettben győzött a Vidux-Szegedi RSE ellen, így 3-1-es összesítéssel megnyerte a 2022/2023-as bajnokságot.

Jó tudni: akövetkező idényre szóló versenykiírásból kiderül, a szövetség az alapszakaszra összevonta az Extraligát és az NB I.-et. Ez lesz az NB I.-es bajnokság, majd a felsőházi rájátszásba jutott legjobb nyolc csapat már az Extraliga név alatt küzdhet meg egymással a magyar bajnoki címért. A többi együttes az NB I. Ligában játszik majd. 

Röplabda: NB I Liga

Férfi NB I Liga, döntő, 4. mérkőzés

MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (17, 19, 21)

Miskolc, Egyetemi körcsarnok, 350 néző. V.: Ladányi, Nagy Zs.

MEAFC-Miskolc: McLaughlin, Kozsla, Komlósi, Kovács Z., Árva, Csizmadia. Csere: Karóczi (liberó), Simkó, Szabó P. Vezetőedző: Bagó László.

Bagó László: - Ez a párharc igazából az előző meccsen, Szegeden dőlt el, amikor nyerni tudtunk. Most már csak fel kellett tenni a pontot az ,,i” betűre. Aprólékos munkával kellett felőrölni a vendégek ellenállását, a fiúk hittek magukban, és az elvégzett munkában. Köszönöm az egész évet a játékosoknak, a vezetőségnek, hogy megteremették ezt a lehetőséget, amivel élt is csapat. Remek volt a hangulat, köszönjük a közönségnek is a támogatást.

Az egyik fél 3. sikeréig tartó párharc végeredménye: 3-1, a MEAFC-Miskolc javára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában