NB III

2023.05.21. 20:52

,,Gratulálok a stábnak a játékosoknak az egész szezonbeli munkához"

A ,,kis" Diósgyőr hazai környezetben kikapott ellenfelétől vasárnap.

ÉM

Labdarúgó NB III, Keleti csoport, 38. forduló

Diósgyőri VTK tartalék – Karcagi SE 2–4 (2–1)

Diósgyőr, 150 néző. V.: Sándor Cs.

DVTK tartalék: Székely – Balázs P., Mrva, Ivánka (Kundrák), Demeter (Kollár), Balázsi (Paizs), Oláh B., Horváth Zs. (Ferencsik), Bencsík, Benkő (Kiss L.), Hetyei. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Karcag: Fedinisinec – Nikic, D'Urso, Pap Zs. (Éles), Nagy N. (Ballók B.), Szabó L. (Misák), Kovács D., Szentannai, Virág (Tóth M.), Tóth G. (Ballók V.), Maruscsák. Vezetőedző: Csillag László. G.: Horváth Zs., Balázsi, ill. Maruscsák (2), Pap, D'Urso. Jók: Ferencsik, ill. Maruscsák, Pap, D'Urso.

Vincze Richárd: – Az első félidőben jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, nem volt túl magas az iram, viszont labdabiztosan játszottunk, jók voltak a visszatámadásaink. Ezekből helyzeteket tudtunk kialakítani és gólokat is szereztünk. A második félidőben ellenfelünk átvette az irányítást, kevesebbet birtokoltuk a labdát, cseréinek köszönhetően végig fittebb tudott maradni a Karcag, és így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gratulálok a stábnak a játékosoknak az egész szezonbeli munkához.     

Csillag László: – Sajnos az első félidőben nem azt a játékot produkáltuk, amire kértem a játékosokat. Ez meg is látszódott, a diósgyőri fiatalok kihasználták a hibáinkat, s megérdemelten vezettek. A második félidőben rendeztük a sorainkat, már tetszetős támadásokat vezettünk, fordítottunk, és teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!