Labdarúgás

2023.05.08. 09:05

A halasztási kérelem és a memória

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban is akadt egy szaftos „sztori”.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A 27. forduló keretében játszották: Nyékládházi DE – Bánhorváti 2–6 (0–3)

Tóth Rajmund, a Nyékládháza edzője: – Köszönjük a Bánhorváti „sportszerű” hozzáállását a két hónapja beadott módosítási kérelmünkhöz. Emlékeztetőül: mi két éve tettünk nekik egy ilyen szívességet amikor bajban voltak, de nem vagyunk egyformák. 

Hallgattassék meg a másik fél is: telefon Bánhorvátiba. 

Mátyás József edző: – Azt kérték tőlünk, hogy a meccset helyezzük át szombatról vasárnapra. Indoklást azonban nem fogalmaztak meg sem nekünk, sem az MLSZ vármegyei igazgatóságának. Például: esküvő, lagzi, kisbaba születése, vagy éppen temetés. Ettől függetlenül megkérdeztem a fiúkat, hogy tudunk-e halasztani, de nemleges válaszokat kaptam. Amúgy tizenhárom mezőnyjátékosunk van, képtelenek vagyunk cserélgetni, figyelembe kell vennünk mindenkinek a magánéletét, munkahelyi elfoglaltságát. Ami pedig a két évvel ezelőtti esetet illeti: akkor is a nyékládháziak kérték a módosítást, vagyis az eset éppen fordítva történt, de erre a kollégám már nem emlékszik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!