Vármegyei I. osztály

2023.05.27. 21:03

„Kicsit rosszul esik, de el kell felejteni, mert ilyen a futball”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 30., záró fordulójában öt mérkőzést rendeztek meg szombaton.

Fotó: Bujdos Tibor

BSK Alsózsolca – Gesztely FC  2-1 (0-0)

Onga, 150 néző. V.: Haraszin.

BSK Alsózsolca: Lövey – Tóth N., Polényi (Porkoláb), Subert, Jecs (Borai), Bóna (Makónyi), Kis-Orosz, Bóta, Szajky (Üveges), Dunai (Száva), Lippai (Vidó). Edző: Varacskai István.

Gesztely FC: Galambvári – Szárnya, Erdélyi, Illés R., Horváth S., Lénárt (Bíró), Mészáros Gy., Mészáros B., Berta, Csáki, Varga L. Edző: Simon Imre.

G.: Bóta, Szajky, ill. Mészáros B.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Varacskai István: – Köszönjük az elnökség egész éves támogatását és szurkolóink biztatását! Sok sikert Tóth Norbertnek a civil élethez!

Simon Imre: – A mai, tét nélküli mérkőzésen nem volt megfelelő a hozzáállás így nem is lehetett más a végeredmény. Viszont van azért pozitívum is, gratulálok a két ificsapatunk és serdülőcsapatunk bajnoki címéhez.

Tokaj FC – Sajóbábonyi VSE    0-6 (0-1)

Tokaj, 99 néző. V.: Bodnár.

Tokaj: id. Posta Gy. (Klaj) – Imre, Cseh K., Pásztor L., ifj. Posta Gy. (Plavuscsák), Dobos, Gombos (Nagy R.), Szabó Cs., Anda, Csekő (Molnár K.), Lukács (Pásztor K.). Edző: Cseh Adrián.

Sajóbábonyi VSE: Gergely – Kovács P., Németh D., Németh B. (Filetóth), Titkó, Madarász (Rontó), Szitai, Tóth I., Kecskés (Póczos), Tóth T., Sebők. Játékos-edző: Kovács Péter.

G.: Sebők (3), Titkó (11-esből), Rontó, Szitai.

Kiállítva: Cseh K. (37.).

Jók: az egész csapat, ill. Sebők (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Cseh Adrián: – Mindenekelőtt gratulálunk polgármesterünknek az emlékezetes mérkőzéshez! A meccsről annyit, kár a kiállításért, ebben több volt. A nehéz körülmények ellenére is végig vittük a bajnokságot, minden tiszteletem a játékosoké. Köszönjük az éves támogatásokat, bízunk a szebb folytatásban. Jó pihenést a nyárra mindenkinek!

Hronyecz Norbert, elnök: – Szeretném megköszönni a Tokaj FC-nek a vendéglátást. Gratulálok a csapatom egész szezonban nyújtott teljesítményéhez és a bronzéremhez, megérdemeltük! Szeretném megköszönni a szponzorok támogatását, Sajóbábony városának, polgármesterünknek és a képviselő-testületnek azt, hogy évek óta lehetővé teszik, hogy csapatunk a megyei elithez tartozzon. Köszönöm a szurkolóknak, akik az egész szezonban kitartottak mellettünk és elkísértek minket.  

Bánhorváti – Hidasnémeti VSC  5-3 (3-2)

Bánhorváti, 200 néző. V.: Füleki.

Bánhorváti: Málik – Kréti (Marczis), Lukács (Palkó), Kazvinszki, Filkóházi (Vislohuzov), Henez, Zsigrai, Lovasi, Fejes, Szemere, Horváth Sz. (Kovács Sz.). Edző: Mátyás József.

Hidasnémeti VSC: Fízer (Bóni) – Czető (Varga M.), Petrecsko (Fülöp), Menougong, Ambrus (Tóth G.), Molnár M., Földi, Holló (Bakos), Tucsa, Nyitrai, Varga A. Edző: George Menougong.

G.: Filkóházi (2), Lukács, Henez, Horváth Sz., ill. Szemere (öngól), Földi, Tucsa.

Jók: az egész csapat, ill. Petrecsko, Tucsa, Nyitrai.

Mátyás József: – Végig támadófutballt játszva jó játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. Összességében egy rapszódikus szezonon vagyunk túl minden tekintetben, ezért is nem tudtunk előrébb végezni a bajnokságban. Köszönjünk Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, a Bánhorváti önkormányzat és a KBSC egész éves támogatását.

George Menougong: – A mai meccsen látszott, hogy a bajnokság végén járunk. Ma megvertük magunkat, nem erre a befejezésre számítottunk. Kicsit rosszul esik, de el kell felejteni, mert ilyen a futball. Köszönjük a Kálló Bau Kft. éves támogatását, nélkülük és az önkormányzat segítsége nélkül nem lehetnénk itt.  

Mezőkeresztes VSE – MVSC-Miskolc    4-2 (1-2)

Mezőkeresztes, 150 néző. V.: Németh.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Nagy Á. (Molnár M.), Banu (Vámosi R.), Fekete, Figeczki (Burka), Dávid, Vámosi Cs., Tekse (Varga Z.), Sebestyén, Takács B. (Gál), Budai. Edző: Kertész Péter.

MVSC-Miskolc: Bollók – Csávás (Kósa), Kele (Király), Figeczki, Sebestyén, Potyka (Halona), Takács, Ujj, Blaskó, Kovács B., Tasi (Stopiatiuk). Edző: Jordán András.

G.: Dávid (2), Budai, Fekete, ill. Kele, Csávás.

Jók: az egész csapat, ill. Bollók, Figeczki, Kele.

Kertész Péter: – Ma csapatként óriásit küzdöttünk, így megérdemelten nyertünk. Köszönjük szépen az egész éves támogatást, és a rengeteg munkát, amit értünk tettek!

Jordán András: – Köszönjük a minket támogatók egész éves hozzáállását.

Cigánd SE – BTE Felsőzsolca   5-1 (1-1)

Cigánd, 200 néző. V.: Dédesi.

Cigánd SE: Nagy S. – Tóth Sz. (Jávor), Králik (Baráz), Katona (Oravecz), Szilvási, Motkó, Nagy D. (Kovács G.), Kristófi, Vass, Fabu (Ferencz), Kelemen (Juhász D.). Edző: Paulik István.

BTE Felsőzsolca: Bajnok – Kovács Sz., Hopka, Németh, Lippai, Bak (Szűcs), Veréb, Nagy M., Szólya (Pallai), Molnár D., Csordás-Gurbán. Edző: Gulyás Dénes.

G.: Nagy D. (3), Kristófi (2), ill. Molnár D.

Jók: Nagy D., Kristófi, Oravecz, ill. az egész csapat.

Paulik István: – Gratulálok az egész csapatnak a bajnokságban nyújtott teljesítményéhez! Köszönjük a Felsőzsolcának, hogy a sok hiányzójuk ellenére jól küzdöttek a mérkőzésen.

Gulyás Dénes: – Gratulálok a Cigándnak a bajnoki címhez és sok sikert nekik az osztályozóhoz. Köszönöm azoknak a fiataloknak a hozzáállását, akik pályára léptek a mai mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!