Labdarúgó vármegyei I. osztály

2023.04.16. 21:01

„Volt már olyan mérkőzésünk, hogy jobban játszottunk, de nem tudtunk nyerni”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 24. fordulójában vasárnap két meccset játszottak.

Fotó: Marcos Mesa Sam Wordley

Tokaj FC – Nyékládházi DE     1-4 (1-3)

Tokaj, 142 néző. V.: Bújnóczki.

Tokaj: Venczel (Klaj) – Csizmadia, Imre (Lukács), Cseh K., Pásztor L. (Csoma), Pásztor K. (Molnár K.), Posta, Plavuscsák (Barna D.), Dobos, Szabó, Anda. Edző: Cseh Adrián.

Nyékládházi DE: Horváth Á. – Kolompár (Zouaoui), Bodnár (Durst), Orosz (Leczó), Hajdú, Tóth M. (Tóth K.), Tamók (Osváth), Hankó (Barna Á.), Répási, Ambrus, Nagy B. Edző: Tóth Rajmund.

G.: Pásztor K., ill. Hajdú, Hankó, Tamók, Tóth M. (11-esből).

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Ifi: 5-1.

Dr. Zelenák Ádám, csapatvezető: – Hiányérzetem van a végeredményt illetően, harcias játékunk több gólhelyzettel is kecsegtetett, azonban nem tudtunk ezekkel élni. Ilyen hozzáállással eredményesek lehetünk a hátralévő fordulókban. Gratulálok ellenfelünknek és az ifink győzelméhez. Tisztelettel jelezzük a szövetségnek, hogy nem értjük a játékvezetői leírakozást, hisz az egyik asszisztensről már évek óta le vagyunk íratkozva.

Tóth Rajmund: – Gratulálok a csapatomnak! A mérkőzés nagy részében jól és eredményesen játszottunk és nagyon fontos győzelmet arattunk jó játékvezetés mellett.

 

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – BTE Felsőzsolca  2-1 (1-1)

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Csikai.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Ryabenko – Bernáth, Bacsó, Gíber, Ináncsi, Csomós, Lovász (Rozgonyi), Lőrincz (Vincze), Dankó, Porkoláb (Ludvig), Tóth Á. (Nagy Milán). Edző: Sivák Sándor.

Felsőzsolca: Giák – Lippai, Homonnay, Moroncsik, Veréb, Mikolka, Varga B., Molnár D. (Kovács Sz.), Csendom, Dlehány, Agárdy (Nagy Máté). Edző: Gulyás Dénes.

G.: Lovász, Gíber, ill. Molnár D.

Jók: Gíber, Ináncsi, Bernáth, Dankó, ill. Giák, Homonnay, Mikolka, Varga B.

Sivák Sándor: – Volt már olyan mérkőzésünk, hogy jobban játszottunk, de nem tudtunk nyerni. Most viszont nagyon rossz felfogásban és rossz játékot produkálva meg tudtunk nyerni a meccset, de hozzáteszem, még így is megérdemelten nyertünk egy jó csapat ellen. Sok sikert nekik a kupadöntőre!

Gulyás Dénes: – A Fradi is rossz formában van, mint mi, de ők legalább tudtak nyerni a hétvégén. Szerencsénk sincs, ez van. Várjuk a kupadöntőt.

Megyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában