Labdarúgás

2023.04.30. 10:57

„Nagyon nehéz a helyzetünk”

A szombat délutáni, matyóvárosban rendezett NB I-es labdarúgó mérkőzés után így nyilatkoztak a vezetőedzők.

Kuttor Attila

Kuttor Attila, Mezőkövesd Zsóry FC: – Furcsa mérkőzést játszottunk és hiába szereztük meg a vezetést, nem tudtunk élni az eséllyel. Olyan hibákat követünk el, amelyek ezen a szinten megengedhetetlenek és mindig megbosszúlják amgukat. Mondtam a játékosoknak az öltözőben, hogy nagyon nehéz a helyzetünk, ebből csak közös összefogással tudunk kijönni.

Boér Gábor, Zalaegerszegi TE FC: – Elismerés illeti a játékosaimat, akik jól viselték a rájuk nehezedő nyomást. Leszögezem, hogy kiválóan felkészített gárdát vettem át. Akkor sem jöttem zavarba, amikor hátrányba kerültünk, ugyanis biztos voltam benne, hogy mi is gólt fogunk rúgni. Két pontrúgás meghozta a hőn áhított sikert, remélem, hogy a folytatásban is hasonló hozzáállással játszik majd a csapat.

Mezőkövesd Zsóry FC – Zalaegerszegi TE FC 1–2 (1–0)

 

Mezőkövesd, 1640 néző. V.: Pintér Cs. (Huszár, Belicza B.). 

 

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Kállai K., Lukic, Pillár, Filip – Cseri, Brtan, David Babunszki, Besirovic – Drazic, Nagy D. Vezetőedző: Kuttor Attila. 

 

Zalaegerszegi TE FC: Demjén – Lesjak, Kálnoki-Kis, Mocsi – Huszti, Bedi, Sankovic, Szendrei, Gergényi – Szalay, Németh D. Vezetőedző: Boér Gábor. 

 

Csere: Szalay helyett Tajti a 46., Huszti helyett Ubochioma a 46., Bedi helyett Grezda az 53., Kállai K. helyett Zahary a 61., Lesjak helyett Safronov a 65., Németh D. helyett Mim a 71., David Babunski helyett Vajda S. a 76., Cseri helyett Molnár G. a 76., Nagy D. helyett Karnitski a 76. percben.  

 

Sárga lap: Nagy D. a 45., Lukic az 56., Sankovic az 59., Zahary a 79., Drazic a 89. percben. 

 

Gólszerző: Besirovic (1–0) a 31., Tajti (1–1) az 57., Mim (1–2) a 74. percben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!