Asztalitenisz

2023.03.23. 18:05

Pénteken még lehet nevezni a MEAFC Vándorkupára

Harmincegyedik alkalommal rendezik meg az az asztalitenisz versenyt.

Vasárnap rendezik e MEAFC Véndorkupát

Fotó: MEAFC

Az asztaliteniszezők 31. MEAFC Vándorkupa–Szlaboda István Emlékversenyét, valamint a Géczi István Emlékversenyt március 26-án, vasárnap rendezi meg a MEAFC-Miskolc asztalitenisz szakosztálya. 
A Miskolci Egyetemi Körcsarnokában a II. és III. osztályban érdekelt sportolók 9 órától, 12 asztalon kezdik meg a küzdelmet az egyéni és páros versenyszámokban. Újdonság a korábbiakhoz képest, hogy külön versenyt rendeznek egyéni és páros versenyszámban is, a II. és a III. osztályú játékosoknak, továbbá a III. osztályú versenyen csak a megyei és alacsonyabb osztályban versenyző játékosok szerepelhetnek. Ezen kívül a kiírásban szerepel női egyéni amatőr, összevont női és férfi ifjúsági verseny is. 
Nevezni március 24-én, pénteken, 20.00 óráig Hajdu István főbírónál, a [email protected], vagy Holdi László versenyigazgatónál, a [email protected] e-mail címeken lehet. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség. 
A hagyományőrző versenyt, melyre díszvendégként várják Molnár Anna Eb-ezüstérmes játékost is, a Miskolci Egyetem, a B.-A.-Z. Vármegyei Asztalitenisz Szövetség, a Bóta Ékszerbolt, a Falánk Fanny és a Rowenta-Tefal Magyarországi Képviselete támogatja.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!