Kerékpár

2023.03.21. 08:05

Kaliforniai kerékpáros kalandra vállalkoztak

A miskolci drótszamarasok kritérium viadalon mutatkoztak be a túlsó féltekén

„Megérkeztünk Los Angeles-be, ahol több órás edzéssel fedeztük fel az óceánpart környékét – írta elektronikus üzenetében lapunknak Éger Áron, a Miskolci Road Cycling Club kerékpárosa, majd így folytatta: – Két hétig itt leszünk és a helyi La Grange Cycling csapatával tréningezünk, továbbá készülődünk a versenyeinkre.”

A profik között  
„Klubunk mérföldkőhöz érkezett, de azt is mondhatom, hogy egyelőre csak tapogatózunk – jelentette ki érdeklődésünkre Somogyi László, az MRCC menedzsere, aki itthonról kommentálta két kiválóságuk kalandját. – Ottani ismeretségünk révén jutottunk szereplési lehetőséghez és majd a későbbiekben elválik, hogy az egri származású, a kaliforniai metropoliszban élő Mund Péter, alias Peter Dorantes csapatvezetővel hogyan sikerül kialakítanunk jövőbeli kapcsolatunkat. Futballnyelven szólva: a kezdőrúgást elvégeztük, jöhet a mérkőzés.”

A miskolci drótszamarasok hétfőre virradóra kritérium viadalon mutatkoztak be. Szarvas Balázs és Éger Áron is a profik között hajtott: előbbi harmincharmadik lett, utóbbi viszont kiesett – csüggedésre azonban nincs okuk és idejük, hiszen az elkövetkezendő napokban még kétszer ülnek nyeregbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!