Vármegyei I.

2023.03.25. 20:00

„Az első 10 perc kivételével jól álltuk – szó szerint – a sarat”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 21. fordulóját rendezték meg szombaton.

Fotó: Bujdos Tibor

BTE Felsőzsolca – Tállya KSE 0-0

Felsőzsolca, 100 néző. V.: Kondor.

Felsőzsolca: Giák – Veréb, Csendom, Balogh D. (Hopka), Molnár D. (Kupcsik), Moroncsik, Dlehány (Nagy M.), Mikolka, Varga B. (Németh), Lippai (Szűcs), Agárdy (Bak). Edző: Gulyás Dénes.
Tállya KSE: Tarr – Bodnár (Árvai), Horváth B. (Kontra), Kerekes, Péter (Mihálszki), Pecsenye, Bauer, Bihari, Tőkés, Szőcs, Kádár (Fazekas). Edző: Pachinger János.

Jók: Veréb, Csendom, Hopka, ill. az egész csapat.

Gulyás Dénes: – Ezen a nehéz talajon ennyire voltunk képesek, igazságos döntetlen született. A küzdéssel és az akarással nem volt gond. További sok sikert a Tállya csapatának.
Pachinger János: – Az első 10 perc kivételével jól álltuk – szó szerint – a sarat. Végig küzdelmes mérkőzésen úgy gondolom reális eredmény született. Sok sikert kívánok a Felsőzsolca csapatának a kupadöntőn.

Bőcs KSC – Tokaj FC 4-1 (2-0)

Bőcs, 80 néző. V.: Majoros.

Bőcs KSC: Madarasi – Pataki, Tóth T., Irhás, Lakatos (Balogh), Dani, Bicskey, Kerekes, Matesz (Kramcsák), Titkó, Horváth D. (Gaál). Edző: Zsiga Gyula.
Tokaj: Venczel (Zsimala) – Csizmadia (Lukács), Cseh A., Imre, Pásztor L., Plavuscsák (Posta), Dobos, Gombos, Szabó, Anda, Csoma. Edző: Halász Zsolt.

G.: Irhás (2, egyet 11-esből), Pataki, Gaál, ill. Anda (11-esből).
Kiállítva: Csoma (81.).
Jók: Irhás, Gaál, Kramcsák, Pataki, ill. az egész csapat.
Ifi: 1-6.

Zsiga Gyula: – Gyenge színvonalú mérkőzésen hoztuk a kötelezőt, az utóbbi idők leggyengébb teljesítményével.
Halász Zsolt: – A mai mérkőzésen nem játszottunk rosszul, talán ez volt az eddigi legjobb tavaszi mérkőzésünk. Mentünk, hajtottunk és akartunk. Gratulálok minden felnőtt játékosnak és a tokaji ifi győzelméhez is.

Bánhorváti – BSK Alsózsolca 2-0 (1-0)

Bánhorváti, 250 néző. V.: Farkas.

Bánhorváti: Málik – Hallgató, Kréti, Ádám, Kazvinszki, Filkóházi (Ignácz), Henez (Lukács), Lovasi, Fejes (Palkó), Zsigrai (Kórik), Horváth Sz. (Kovács Sz.). Edző: Mátyás József.
BSK Alsózsolca: Lövey – Tóth N. (Bóna), Polényi, Makónyi (Vidó), Porkoláb, Kis-Orosz, Bóta, Szajky (Ronyecz), Dunai (Nagy Z.), Csattos (Urbán), Subert. Edző: Varacskai István.

G.: Horváth Sz., Ádám.
Jók: az egész csapat, ill. senki.

Mátyás József: – Az első 15-20 percben még benne volt a csapatban a múlt heti mérkőzés, de ezek után irányítottuk a meccset és végig fegyelmezett játékkal sikerült itthon tartanunk a három pontot. A második félidő kifejezetten jól nézett ki, de a játék minőségében előrébb kell lépni. Mindenképp pozitívum még, hogy jól szálltak be a cserejátékosok. Isten éltesse névnapján Kocsis Gábort!
Varacskai István: – Akaratgyenge játék, nem tudtunk felpörögni a mérkőzésre, megérdemelt hazai győzelem. Gratulálok a bemutatkozó fiataljainknak.

Mezőkeresztes VSE – Cigánd SE 0-1 (0-0)

Mezőkeresztes, 100 néző. V.: Haraszin.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Banu (Vámosi R.), Fekete, Figeczki (Dávid), Sebestyén, Vámosi Cs., Tekse, Molnár M., Takács (Burka), Nagy Z., Budai (Gál). Edző: Kertész Péter.
Cigánd SE: Révész – Vass, Tóth Sz., Szilvási, Tóth Á. (Králik), Fabu, Ferencz (Baráz), Kristófi, Nagy D. (Katona), Kovács G. (Kelemen), Motkó. Edző: Paulik István.

G.: Kristófi.
Jók: Kertész V. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.

Kertész Péter: – Ma igazi csapatként szerepeltünk a pályán, sokat tettünk a céljainkért a jó erőkből álló Cigánd ellen. Emelem kalapon a srácaim előtt!
Paulik István: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de úgy érzem megérdemelten hoztuk el a három pontot. Gratulálok a csapatomnak a küzdelmes és eredményes játékért.

Nyékládházi DE – Gesztely FC 0-3 (0-2)

Nyékládháza, 120 néző. V.: Nagy F.

Nyékládházi DE: Horváth Á. – Kolompár (Durst), Bodnár (Leczó), Orosz (Barna), Hajdú, Tóth M. (Zouaoui), Zsadányi, Hankó, Tamók (Osváth), Ambrus, Nagy B. Edző: Tóth Rajmund.
Gesztely: Galambvári – Szárnya (Bucsák), Illés, Király (Bacsó), Horváth S., Bíró, Lénárt, Mészáros B., Berta, Csáki, Varga L. Edző: Simon Imre.

G.: Varga, Bíró, Illés.
Jók: Tóth, Hajdú, Ambrus, ill. az egész csapat.
Ifi: 2-4.

Tóth Rajmund: – Gratulálok a Gesztelynek.
Simon Imre: – A mai mérkőzésen szervezett és fegyelmezett játékkal sikerült a győzelmet megszerezni. Gratulálunk a 16 éves utánpótlás játékosunknak Bíró Balázsnak a góljához és az ificsapatunk győzelméhez.

MVSC-Miskolc – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 1-1 (0-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Füleki.

MVSC-Miskolc: Hajzer – Tasi, Bódi (Kurucz), Csávás (Matusz-Kalász), Kele, Figeczki Á. (Tirk), Sebestyén, Ujj, Kövér, Kovács B. (Fenesi), Gönczi. Edző: Jordán András.
Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Ryabenko – Bernáth, Bacsó (Barta), Tóth Á. (Lovász), Gíber, Dankó, Bodnár, Rozgonyi (Vojtkó), Porkoláb, Vince (Ináncsi), Lőrincz. Edző: Sivák Sándor.

G.: Kovács B., ill. Bernáth.
Jók: Gönczi, Ujj, Kele, Csávás, Kovács B., Tasi, ill. Lőrincz, Dankó, Bernáth.

Jordán András: – A játék képe alapján igazságos a döntetlen, azonban a 91. percben nem esik jól gólt kapni. Tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk, mert a tavasz folyamán minden kapott gólunk rögzített játékhelyzet után született. A második félidei játékhoz gratulálok a csapatnak és további sok sikert a „kis” Kövesdnek.
Sivák Sándor: – Ma tompán játszottunk, de még így is meg voltak a helyzeteink, hogy megnyerjük a mérkőzést, mivel kihagytuk őket ezért meg kell elégednünk a döntetlennel. További sok sikert kívánok az MVSC-nek.

Hidasnémeti VSC – Ózd-Sajóvölgye 2-2 (0-1)

Hidasnémeti, 150 néző. V.: Tiszóczki.

Hidasnémeti: Fízer – Fülöp (Molnár M.), Petrecsko, Menougong (Varga A.), Varga M., Moroziuk (Tóth G.), Ambrus, Földi, Holló, Tucsa, Nyitrai (Czető). Játékos-edző: George Menougong.
Ózd-Sajóvölgye: Kosztyu – Szemere, Szlifka (Berta), Takács, Bene, Pataki (Pogonyi), Horváth S. (Jobbik), Zimányi, Havasi, Fábián, Sebők. Játékos-edző: Bene Attila.

G.: Ambrus, Földi, ill. Horváth S., Bene.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

George Menougong: – Két pozitívuma van a mai meccsnek. Az első, hogy 0-2-es állásról fel tudtunk állni és a győzelemért játszottunk, a másik, hogy a 12. hadosztály megjelent a mérkőzésen. A mai meccsen nem érdemeltünk volna vereséget, mert ha őszinték vagyunk a játék képe alapján közelebb álltunk a győzelemhez.
Bene Attila: – Küzdelmes meccset játszottunk a hazai csapattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában