Vármegyei II.

2023.03.26. 18:49

,,Az utolsó percben egy buta hiba miatt nem sikerült nyerni"

A vármegyei II. osztály Közép csoport, 19. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.

Fotó: Shutterstock

Kesznyéten – Hernádnémeti 1-1 (0-0) 

Kesznyéten, 50 néző. V.: Belicza.

Kesznyéten: Horváth A. – Kiss L. (Jónás), Kiss I., Vadászi, Irhás E., Irhás J., Irhás I., Nótár R., Irhás D., Farkas, Kalocsai. Edző: Irhás Ignác.

Hernádnémeti: Gyöngyösi M. – Kovács Á., Lipták (Molcsányi), Rosenthal (Koppány), Dobos G. (Barcsa), Görcsös (Galyas), Szabó Zs., Lakatos, Dobos D. (Kovács K.), Novotny (Gyurgyánszki), Kertész G. Edző: Gyöngyösi Gábor és Kertész Gábor.

G.: Irhás J., ill. Galyas. Jók: az egész csapat, ill. Kertész G., Kovács K., Gyurgyánszki. 

Irhás Ignác: – Ilyen felállásban még egyszer nem fogunk játszani. Egy büntető elmaradt a javunkra. A körülményekre visszatérve: aki nem tud ebben az osztályban játszani, akkor a kedves vendég csapat menjen feljebb. Ja az nem fog menni ilyen játékkal! 

Gyöngyösi Gábor: – Amíg betojva lépünk pályára addig nem lesz 3 pont. Minden tiszteletem Belicza úrnak, de ami az egyik oldalon szabálytalan az legyen az a másik oldalon is. A kesznyéteni körülményekről pedig nem tudok újat mondani: nem ebbe  az osztályba valóak!  

Bükkábrány – Vatta 2-2 (2-1)

Bükkábrány, 50 néző. V.: Tóth J.

Bükkábrány: Abóczki – Mészáros, Kaló (Simon), Moroncsik, Kükedi, Bodzán, Kovács, Lukács, Holicskó, Paczók, Lakatos. Edző: Nagy László.

Vatta: Faragó – Kálmán Z., Kerekes, Rafael, Barta, Kis K., Szabó A. (Teleki), Pusoma (Gellérfi), Erőss, Bereczki, Jóner. Edző: Jóner Gábor.

G.: Lakatos (2), ill. Bereczki, Kálmán Z.  Jók: Lakatos, ill. az egész csapat.

Nagy László: – Az utolsó percben egy buta hiba miatt nem sikerült nyerni. Sok sikert Vattának!

Jóner Gábor: – Ellenfelünk a mai napon jobban futballozott, de kitartásunk a végén egy pontot eredményezett. További sok sikert Bükkábránynak! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában