Labdarúgás

2023.02.08. 15:45

Szerdán délutánig még csupán tárgyalások voltak

A hét végi bajnoki meccsre ingyenes lesz a belépés a barcikai szurkolóknak.

ÉM

A képen: Kis Károly

Fotó: MEDER ISTVAN

Mint ismeretes, a labdarúgó NB II-ben 17., osztályozós helyen álló KolorCity Kazincbarcikai SC csapata kedden felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az Észak-Magyarország megkereste a 2021 nyara óta Barcikán dolgozott szakvezetőt, hogy szeretne-e bármit hozzáfűzni a történtekhez, de a tréner nem kívánt élni ezen lehetőséggel. A csapat keddi és szerdai tréningjeit átmenetileg Simon László asszisztens edző és a korábbi stáb tartotta meg. Ezzel párhuzamosan az új szakvezető személye kapcsán is folyt az egyeztetés, úgy tudjuk, több jelölttel is – például Kis Károllyal, Feczkó Tamással, Schindler Szabolccsal – tárgyaltak a barcikaiak, de végleges döntés szerda délutánig még nem született. Az elképzelés az a KBSC-nél, hogy már a soron következő összecsapásra az új vezetőedző készítse fel az együttest.

Benkő visszament

A KolorCity Kazincbarcika a hét végén hazai pályán fogadja a 15. helyezett Credobus Mosonmagyaróvár alakulatát, a 14 órakor kezdődő találkozóra a belépés ingyenes – döntött így a klub vezetése.

Ugyancsak a KBSC-hez kapcsolódik, hogy visszatért anyaegyesületéhez, a szintén második vonalbeli Diósgyőrhöz Benkő Péter. A 2003-as születésű szlovák-magyar középpályás 2022. augusztus 31. óta kölcsönben szerepelt Barcikán, melynek színeiben 17 alkalommal lépett pályára bajnoki, illetve kupamérkőzésen, s egy gólt szerzett kék-sárga mezben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában