Ünnep

2023.02.08. 13:31

Látványos videókon a DVTK 113. születésnapja

Az Ultras Diósgyőr, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a DVTK is méltóképpen emlékezett meg a klub 113. születésnapjáról. Sőt, a DVTK sportolói is kitettek magukért, hiszen a klub minden látvány-csapatsportágában diósgyőri győzelem született a hétvégén!

Forrás: DVTK

Az Ultras Diósgyőr tagjai Lillafüreden, a Hámori-tónál emlékeztek meg a DVTK 113. születésnapjáról – írja a dvtk.eu.

Az Ultras Diósgyőr, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a DVTK a Tiszakécske elleni mérkőzés közben egy közös meglepetéssel, egy egyperces látványos tűzijátékkal is készült a klub 113. születésnapjára. A felvételt az M4 Sport televízió készítette.

A rendkívüli hideg időjárás ellenére is 1767 szurkoló látogatott ki a DVTK - Tiszakécskei LC találkozóra.

A DVTK labdarúgói a Tiszakécske elleni győzelemmel ünnepelték meg a klub születésnapját, de a klub többi csapata is kitett magáért a hétvégén. A női kosárlabdázók pénteken Budapesten bizonyultak jobbnak a Vasas Akadémiánál. Vasárnap a női röplabdázók a Békéscsabai RSE második gárdája felett diadalmaskodtak a DVTK Arénában, míg a DVTK Jegesmedvék a DEAC otthonában bizonyultak jobbnak, ezzel megszerezték az alapszakasz 3. helyét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!