Jégkorong

2023.02.04. 11:49

Debrecenben zárnak a miskolciak

Kialakult a jégkorong Erste Liga negyeddöntőbe kerülésért sorra kerülő két párharcának párosítása.

ERSTE LIGA - ALAPSZAKASZ férfi jégkorong mérkőzés. DVTK JEGESMEDVÉK - DUNAÚJVÁROSI ACÉLBIKÁK.

Fotó: Vajda János

A bajnokság honlapjának szombati beszámolója szerint a hetedik helyen végző Debreceni EAC a sereghajtó FEHA19 csapatát választotta ellenfélül, így a nyolcadik Újpesti TE a kilencedik Dunaújvárosi Acélbikákkal találkozik a nyolc közé kerülésért.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcok szerdán kezdődnek. Az első két-két mérkőzést Debrecenben és Újpesten rendezik, majd a harmadik és negyedik találkozónak Dunaújváros és Székesfehérvár adhat otthont. Ha lesz ötödik meccs, azt a magasabban rangsorolt csapat otthonában tartják.

Ezen a kvalifikációs tornán a DVTK Jegesmedvék együttese nem érintett, hiszen a piros-fehérek már korábban biztosították a helyüket az első hat között, így automatikus szereplői a második körnek.

Az Erste Liga alapszakaszának utolsó fordulóját vasárnap játsszák – a Debreceni EAC – DVTK Jegesmedvék összecsapást 17 óra 30 perckor kezdik –, az első hat helyezett a negyeddöntőbe jutott, míg a 7-10. helyezettek a nyolc közé jutásért játszanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!