Labdarúgás: Cigánd SE

2023.01.31. 18:00

Méltóképpen emlékeznek, ünnepelnek

A Cigánd SE fotóiból nyílt kiállítás a bodrogközi városban.

ÉM

A Cigánd SE fotóiból nyílt kiállítás a bodrogközi városban.

A cigándi labdarúgás kedvelői örömmel vették azt a fotóválogatást, amit szombaton nyitottak meg a Szabadidő Központ aulájában.

A különleges kiállítás a Magyar Kultúra Hete programsorozat, illetve a Cigánd „100 kép sorozat” részeként került megrendezésre. A település újra egyesülésének századik évfordulója alkalmából a város vezetése négy kiállítás 100 fotójával szeretne a múltra és az elődökre méltó módon emlékezni, ünnepelni. A „100 kép sorozat” első kiállítását október 1-én nyitották meg, melyen Dr. Artner Géza: Tisza című fotósorozatának 25 darabja volt látható. Az egyesület fotói a kiállítások második részeként került bemutatásra.

A megnyitón Oláh Krisztián, Cigánd Város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd Belicza János, a CISE sportigazgatója nyitotta meg a kiállítást, melyen részt vett Králik Péter is, a klub utánpótlás nevelésének egyik legsikeresebb játékosa is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában