Labdarúgás

2022.11.25. 09:59

Súlyos büntetéseket osztottak ki

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága fegyelmi- és versenybizottsági testületeinek határozatai.

Július 3-ig eltiltva: Ajtay Sándor (Boldva).
Április 3-ig eltiltva: Gávai Norbert (Felsőzsolca). 
Április 1-ig eltiltva: Szabó Attila (Varbó).  
4 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Leskó Miklós (Encs), Balogh Richárd (Hejőpapi). 
3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Fodor Zoárd (Szirmabesenyő). 
1 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Dániel Szebasztián (Szendrő), Mizser Kristóf (Bükkábrány), Barna Márk (Tiszakeszi), Orosz Dávid (Kisgyőr).

Egyéb fegyelmi határozatok
– A Sárospatak – Mezőzombor II. osztályú, Kelet csoportos felnőtt találkozó elmaradt, Mezőzombor először nem állt ki. A 3 pontot 3–0-ás gólkülönbséggel Sárospatak javára igazolták, Mezőzombor sportszervezete pedig írásbeli figyelmeztetést kapott. 
– A Karcsa – Garadna II. osztályú, Kelet csoportos felnőtt mérkőzést 8–0-ás állásnál a játékvezető beszüntette, mert a vendégek létszáma hét alá csökkent. A versenybizottság a pályán elért eredményt igazolta, Garadna pedig létszámhiány miatt írásbeli megrovást kapott.   
– Boldva sportszervezetének, rendezési hiányosság miatt, egy soron következő hazai bajnoki mérkőzésére saját költségén szövetségi ellenőrt kell fogadnia. 
 

 

Címkék#megyei foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában