Jégkorong

2022.11.25. 09:22

Ma este a ligában vígasztalódhatnak

A Magyar Kupa kiesésen túl különösen fájó a miskolciak számára, hogy erejükből egy gólra sem futotta, ez pedig ritkaságszámba megy ebben a műfajban

A diósgyőriek számára rossz előjel volt, hogy tartalékosan utaztak a Bikákhoz, hiszen sérülés miatt nélkülözték Löveit, Skrabovot és Ritót is, így az U20-as akadémiai csapatuk tagjai közül szereplési lehetőséget adtak Csikinek, Sántának és Trozsáknak. 
Azon túl, hogy a DVTK újabban gólképtelen, csapatáról kiderült, hogy számára rosszat tett a kéthetes szünet, majd az erőltetett menet, amely heti három fellépést jelent. Megállni pedig nem tudnak, hiszen pénteken 18 óra 30 perctől az Erste Liga alapszakaszának 16. fordulója keretében a székesfehérvári ifjabb Ocskay Gábor jégcsarnokban a FEHA 19 alakulata ellen lesz az újabb fellépésük. A sorsolás szeszélye elvben kellemes riválist állított a vendégek elé, a kizárólag fiatalokból álló sereghajtó ugyanis a verhető együttes kategóriájába tartozik.  
– Rövid időn belül kell megoldást kell találnunk a meglévő problémáinkra – mondta Tokaji Viktor, a Macik vezetőedzője. – A sűrű menetrend következtében már itt az újabb lehetőség arra, hogy bizonyítsunk. Aktuális ellenfelünk „gyerekekből” álló gyors csapat, amely főleg otthoni környezetben minden társaság dolgát megnehezíti. Nagyon koncentráltnak és határozottnak kell lennünk a kapuk előtt. Az egyik legfontosabb feladatunk, hogy az elmúlt napokban mutatottnál hatékonyabb játékot produkáljunk a támadó zónában. Szerdán tartalékosak voltunk, de abban bízom, pénteken már ők is a jégen lehetnek és amennyiben így lesz, akkor négy teljes sorral vághatunk neki ennek a fontos meccsnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!