NB I

2022.11.27. 17:00

Egyik félidő az egyiké, a másik a másiké

A női labdarúgó NB I 12. fordulójában hazai pályán játszott a DVTK.

Molnár István

Diósgyőri VTK – Astra-Activtek HFC-Üllő 2-2 (1-2)

Diósgyőr, 50 néző. V.: Sándor Cs.

DVTK: Böröcz - Komlós, Geréd, Jáhn, Boros (Somogyi), Nagy L., Oláh A., Balázs Cs., Voila, Krisztin, Nagy P. (Mikó). Vezetőedző: Bém Gábor.

Astra: Kiczkó - Pap N. (Szennai), Véninger, Tatai, Cremer, Szakonyi, Erdész, Kós, Szabó B., Madrid, Taylor (Balogh O.). Vezetőedző: Király Bianka.

G.: Oláh A., Nagy L., ill. Madrid (2).

Bém Gábor: – Korán megszereztük a vezetést, de a folytatásban az Astra kellemetlen játéka miatt nem nagyon tudtunk kibontakozni. A vendégek az egész pályán letámadtak, sok párharcot veszítettünk a középpályán, így akadozott a támadásépítésünk az első félidőben. A második félidőben megváltozott a mérkőzés képe, sok helyzetet dolgoztunk ki, amivel nyerni kellett volna. A mérkőzés pozitív oldala, hogy hátrányból szereztünk pontot, ugyanakkor nem voltunk elég pontosak a kapu előtt, a kialakított lövőhelyzetekből többször kellett volna kaput találni.

Király Bianka: – Az első félidőben megleptük a Diósgyőrt az egész pályás letámadással, ami hatékonynak bizonyult. A DVTK előzmény nélkül szerzett vezetést, azonban még az első félidőben megérdemelten megfordítottuk az állást. A második félidő ellentéte volt az elsőnek, kiegyenlített ellenfelünk, fölényben is voltak, így összességében igazságos döntetlen született.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában