NB III

2022.10.02. 19:20

Rangadót nyert a Putnok (Fotókkal)

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a 11. fordulót játszották vasárnap.

MI

Sényő-Carnifex FC vs. Termálfürdő FC Tiszaújváros

Sényő-Carnifex FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2-3 (0-1)

Sényő, 210 néző. V.: Szilágyi.

Sényő: Szondi – Matyi (Barta), Klepács K., Bodó G., Farkas, Márton, Fenyőfalvi (Sztankó), Schmidt, Kapacina V., Lizák, Kapacina K. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. 

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bocsi, Kundrák (Jacsó), Nagy P., Vitelki B., Páll (Nagy D.), Géringer L., Lőrincz P., Valkay, Gönczi (Bussy), Tóth B. Edző: Vitelki Zoltán. 

G.: Schmidt P., Kapacina K., illetve Bodó G. (öngól), Tóth B., Páll Zs. Jók: Márton, Lizák, Schmidt, ill. az egész csapat.

Imrő László: – Az első félidőben ki-ki mérkőzés alakult ki, a másodikban hét perc alatt elrendeztük magunkat – kapitális egyéni hibákból. A null-három után nyújtott teljesítményért dicséret illeti a csapatot, kár, hogy már későn ébredtünk. Gratulálok a Tiszaújvárosnak!

Vitelki Zoltán: – Már akkor lehetett érezni a csapaton, hogy rendben lesz minden, amikor kiléptek az öltözőböl. Az első félidőben is voltak lehetőségek, és teljesen megérdemelten vezettünk a szünetben. Aztán a második félidőt is jól kezdtük és gólokat szereztünk. Le kellett volna zárni a mérkőzést, de aztán nem voltunk elég koncentráltak. Rengeteg volt a felívelés a kapunk elé, amiben azért volt rizikó. Kaptunk 2 gólt, ezeket majd átbeszéljük, de ma a győzelem volt a legfontosabb, amit teljesen megérdemelten szereztek meg a srácok.

Diósgyőri VTK tartalék – FC Hatvan 0-1 (0-0)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Nyekita.

DVTK tartalék: Bánhegyi – Balázsi (Gulyás), Oláh B. (Ferencsik), Hegedűs J., Szűcs K. (Peisser), Bencsík, Balázs P., Vincze D. (Kövesdi), Fekete V., Silimon, Vajda (Ivánka). Edző: Vincze Richárd. 

FC Hatvan: Cellár – Barthel, Bárkányi, Kitl K. (Labát), Szabó R., Karácsony, Panyi, Tarnóczi, Dinka, Fellner (Szanku), Sármány (Mundi). Edző: Zoran Spisljak. 

G.: Bárkányi. Jók: Ivánka, Silimon, Hegedűs, ill. Cellár, Bárkányi, Panyi, Tarnóczi.

Vincze Richárd: – A játéképítésben túlságosan egyoldalasak voltunk, türelmetlenül futballoztunk. A Hatvantól azt kaptuk, amit vártunk, amire készültünk. Hiába támadtuk végig a meccset, az ellenfél akarata érvényesült, mert ők hősiesen védekeztek és vártak a megfelelő alkalomra.

Zoran Spisljak: – Nagyon szenvedős mérkőzés volt, hiszen egy héten belül már a harmadik fordulót játszottuk le. Talán egy kicsit mi közelebb áltunk a győzelemhez, de a játékosok mindkét oldalon fásultan mozogtak. Egyértelműen forduló pontnak bizonyult a hazaiak által elhibázott tizenegyes, ami hitet és lendületet adott számunkra. A végén szerencsére sikerült megszerezni a győztes gólt.

Putnok FC – Debreceni EAC 1-0 (0-0)

Putnok, 100 néző. V.: Gál P.

Putnok FC: Pápai – Gellén, Nádimov (Fülöp), Csiki, Dobrovolszki, Nemes, Nagy Zs. (Juhos), Sramkó (Petrecsko), Komári (Vajda), Buda (Csutora), Galacs. Edző: Szala Ákos. 

DEAC: Ratku – Papp F., Sándor T., Trencsényi, Korhut, Orosz, Szabó L. (Horváth T.), Al-Sheraji, Soltész, Lakatos (Jankelic), Bidzilya (Toboy). Edző: Sándor Tamás. 

G.: Buda. Jók: az egész csapat, ill. Al-Sheraji, Korhut.

Szala Ákos: – Nagyon szervezett játékkal tudtuk megverni a nagyon jó erőkből álló DEAC csapatát. Mindenki maximálisan betartotta a kért utasításokat, nagyon jól zártuk azokat a területeket, amikben tudtuk, hogy a vendégcsapat próbál majd létszámelőnyöket kialakítani. Végre agresszívebben játszottunk hazai pályán.

Sándor Tamás: – Jó párharcokat hozott ez a mérkőzés. Sajnos, a játékvezető a szbályokkal nem volt tisztában, egy egyéni hiba miatt vereséget szenvedtünk, nem volt meg az átütőerő a csapatomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!