Megyei II. osztály, Kelet csoport

2022.09.25. 19:54

„Vészkapussal is teljesen megérdemelt a győzelmünk. Ha a ziccereinket kihasználjuk...”

Megyei II. osztály, Kelet csoport, 7. forduló, vasárnap.

ÉM

Fotós: Shutterstock

Pácin – Abaújszántó-Korláti Vikingek 3-1 (1-0) 

Pácin, 150 néző. V.: Haraszin.

Pácin: Halász – Hogya, Fodor, Darmos, Lakatos, Horváth (Osztroha), Góré, Matisz, Petró, Tárkányi (Paronai), Kállai (Szabó). Edző: Paronai Tamás.

Abaújszántó-KV: Bóni  –  Nagy, Rakaczki, Molnár M., Kovács V., Ferenczi F., Hankó, Ferenczi V., Konkoly (Gregó), Vajkó, Márton R. Edző: Gregó Imre. 

G.: Kállai (2), Góré, ill. Rakaczki.  Jók: Halász (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Paronai Tamás:  – Vészkapussal is teljesen megérdemelt a győzelmünk. Ha a ziccereinket kihasználjuk... Kiváló játékvezetői hármas. Bár ez nem véletlen. Sok a sikert a továbbiakban a  Szántónak!

Gregó Imre: – Teljesen megérdemelt a hazai győzelem. Gratulálok nekik!

 

Tiszaladány – Erdőhorváti 4-1 (2-1) 

Tiszaladány, 150 néző. V.: Tóth J.

Tiszaladány: Farkas – Lakatos, Kiss, Neuzer, Juhász, Liszkai (Kuknyó), Minczér, Anderka (Gáspár), Szabó (Klaj), Szívós, Szükösdi (Czikó). Edző: Liszkai Attila.

Erdőhorváti: Olajos – Czibóka R., Czibóka N. (Szenjtpéteri), Horváth A. (Balogh M.), Petró, Kazsimér, Orosz, Mihali (Orosz M.), Tóth D., Fekete, Gulyás. Edző: Dávid Tamás.

G.: Szívós (2), Minczér (11-es), Anderka, ill. Petró. Kiállítva:  Gulyás (25.) Jók:  az egész csapat, ill. Orosz B., Tóth D., Fekete. 

Liszkai Attila: – Az első perctől szikrázó mérkőzésen megérdemelten győztünk egy harcos csapat vellen. Jó játékvezetés!  

Dávid Tamás: – Kiállítás, kihagyott büntető, folyamatos játékvezetői tévedés. Így nem lehet mérkőzést nyerni. Kritikán aluli játékvezetői hármas.

 

Megyaszó – Garadna 5-0 (2-0)

Megyaszó, 100 néző.  V.:  Fotui

Megyaszó: Lakatos L. – Szilasi, Irhás, Jaczkó, Mogyoró (Balogh J.), Katona (Terhes), Bodnár, Lovász, Lakatos D., Szabó J. (Balogh Zs.), Sikorszki. Edző: Szilasi Dezső.

Garadna: Rohály – Varga, Galyas, Beregi (Feka D.), Sabján, Feka Á., Szabó N., Bujnóczki, Szabó Márkó, Sóvári (Szaniszló), Nagy M. Edző: Berencsi László.

G.: Lakatos D. (5). Jók:  Lakatos D. (a mezőny legjobbja), Lakatos L., Laczkó, ill. Rohály, Beregi.

Szilasi Dezső:  – A 3 pontnak és gólkülönbségnek nagyon örülünk, a mutatott játéknak annyira nem. 

Berencsi László: – Rengeteg kidolgozott helyzetet kihagytunk, az ellenfél a mi hibáinkat könyörtelenül kihasználta. Aki nem látta a meccset csak az eredményt nézi nem is tudhatja, hogy ebben sokkal több volt. Jó játékvezetői hármas. 

 

Gönc – Szerencs  3-4 (2-2)

Gönc, 47 néző. V.: Szutorcsik.

Gönc: Jósvai – Lehoczki, Galajda, Tóth B., Veres, Bodnár, Galyas, Kiss L., Molnár J. (Horváth), Molnár I., Tahi (Rozgonyi). Edző: Spisák Róbert.

Szerencs: Kristóf – Kiss M.,  Sohajda, Buri Sz., Ternyik , Szabó Zs., Kovács M., Buri A., Szabó L., Haushel, Zimányi. Edző: Nagy László.

G.:  Galyas (3),  ill. Szabó Zs., Ternyik, Braun, Buri Sz. Jók:  Galyas, Bodnár, ill. az egész csapat.

Spisák Róbert: – Izgalmas és gólgazdag mérkőzésen nekünk volt előbb lehetőségünk a mérkőzést lezárni. Nem éltünk vele. Az ellenfelünknek a végén ez sikerült.   

Nagy László: – Kiváló pályán ki-ki mérkőzést játszottunk a hazai csapat ellen. Le a kalappal a játékosok előtt. Végig nagy tempót diktáltunk. Helyén kell kezelni ezt a találkozót. Csináljuk tovább a dolgunkat.  

 

Tiszalúc visszalépése miatt Sárospatak szabadnapos volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában