NB III

2022.09.04. 19:28

Mindegyik megyei NB III-as kikapott

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a 7. fordulót rendezték meg a hét végén.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Debreceni VSC tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2-1 (2-1)

Debrecen, 100 néző. V.: Takács Á.

DVSC tartalék: Erdélyi – Fábián, Szabó K., Tordai (Doktor Zs.), Baranyai, Sós, Farkas T., Horváth Z. (Zahuczky), Rácz (Bokonyi), Takács B (Horváth-Gaudi), Dreskovic. Vezetőedző: Máté Péter. 

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Nagy P., Valkay, Lehóczki (Kiss B.), Kundrák, Vitelki B., Tóth S. (Tóth B.), Lőrincz, Gönczi (Bussy), Páll Zs., Nagy D. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. 

G.: Tordai, Dreskovic, ill. Vitelki B. Jók: az egész csapat, ill. Valkay, Nagy P., Vitelki, Tóth S., Gönczi.

Máté Péter: – Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó Tiszaújvárost sikerült legyőznünk, egy igazi férfi felnőtt bajnoki mérkőzésen. Mindkét csapat kiadta magából a maximumot.

Vitelki Zoltán: – A visszajátszókkal megtűzdelt Debrecent sikerült teljes mértékben lefutballozni és itt kellettek volna azok a döntő momentumok, amelyekkel meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Egy olyan meccset játszottunk, amiben minden eredmény benne volt. A mérkőzés elején még fel kellett venni a ritmust, de aztán szépen át tudtuk venni a kezdeményezést. Bosszantó szituációban kaptunk 2 gólt, aminél egyszerűen csak jobban kellett volna koncentrálnunk. Közelebb álltunk a győzelemhez, sajnos a legnagyobb helyzeteket sem tudtuk gólra váltani. Nagyon nagy hiányérzetem van, mert a csapat nagyon akart, viszont ezért csak 0 pontot kaptunk, dicsőség és prémium nélkül. Nem maradt más hátra, csak a sablon szöveg: majd jövő héten javítunk. Ha ettől több kell, akkor még többet kell belerakni - ha kezdő vagy, akkor azért, ha csere, akkor meg azért.

Diósgyőri VTK tartalék – Eger SE 3-4 (0-2)

Diósgyőr, 150 néző. V.: Valu

DVTK tartalék: Bánhegyi – Ivánka, Kundrák, Oláh B., Illés (Kövesi), Molnár R. (Fekete), Bencsik (Ferencsik), Korbély, Demeter, Vincze (Balázs P.), Balázsi (Hetyei). Edző: Zsivoczky Gyula. 

Eger: Szalay – Dobler (Orosz D.), Fényes, Jónyer (Farkas G.), Papp K., Juhász (Hadnagy), Hegedűs, Kispál (Rébék), Burger, Kovács D. (Berki), Simon. Edző: Szekeres Adrián. 

G.: Korbély (3 – kettő 11-esből), ill. Simon (3 – egyet 11-esből), Kovács D. Jók: Ivánka, Fekete, Korbély, ill. az egész csapat.

Zsivoczky Gyula: – Óriási rutintalanság miatt kaptunk ismét gólokat, ezen azonban nem tudtunk változtatni. Mezőnyben újra megfelelően teljesítettünk, de egyértelmű, hogy ehhez az osztályhoz legalább pontonként egy-két minőségi labdarúgóra szükségünk lenne. Ellenkező esetben nem fogunk tudni mérkőzéseket nyerni. Nem azért, mert a fiatalok nem teszik oda magukat, de sajnos olyan hibákat követünk el, amiért az ellenfelek kőkeményen megbüntetnek minket. Most is ez történt.

Szekeres Adrián: – Felemás két félidő volt, az első alapján büszke vagyok a játékosokra, maradéktalanul megcsinálták azt, amit elterveztünk erre a mérkőzésre. Amikor pontosak voltunk labdával, szemre is tetszetős támadásokat tudtunk vezetni. A második félidei hozzáállással nem vagyok elégedett, ha 2-0-nál megnyugszik egy csapat, elkényelmesedik, akkor az ellenfél vissza tud jönni a mérkőzésbe. 2-1-nél hamar tudtunk válaszolni, kicsit megnyugodtunk, de azt éreztem, taktikailag fegyelmezetlenek vagyunk, és le akarjuk zárni a meccset. A 4-3 nem teljesen tükrözi a mérkőzés képét, de az utolsó 3-4 percben nem lehet két 11-est adni az ellenfélnek.

Putnok FC – Jászberényi FC 0-1 (0-0)

Putnok, 100 néző. V.: Sándor Cs.

Putnok: Pápai – Sághy, Nagy Zs., Nemes (Katona), Sramkó (Nádimov), Csiki, Csutora (Juhos), Vajda (Komári), Dobrovolszki, Fülöp (Csiba), Galacs. Edző: Szala Ákos. 

Jászberény: Menczeles – Ludasi, Szőllősi (Nagy Sz.), Borics (Palcsó), Varja L., Perevuznik, Sárossy, László K., Kurunczi, Horváth A., Remili. Edző: Lakatos Béla. 

G.: Szőllősi. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Szala Ákos: – Meddő mezőnyfölényben futballoztunk a bekapott gólig, az megzavart minket és elkezdtünk kapkodni. Sokat voltunk a támadó zónában, de igazán nagy gólhelyzetünk kevés akadt. Mentek előre a játékosok becsülettel, de a jászberényi védelem jól állta a sarat. Nem tudom elmarasztalni a játékosaim. Ha valaki előre azt mondja nekem, hogy hét forduló után másodikok vagyunk a tabellán, azt aláirom. A hibáinkon pedig próbálunk javítani a jövőben is, mert van min.

Lakatos Béla: – Nagyon ránk fért ez a siker, nagy gát szakadt át a csapatban. Remélem, ez egy új időszak kezdete. Ma csapatként voltunk egységesek, külön öröm, hogy egy nagyon jó csapat ellen sikerült nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában