KolorCity Kazincbarcikai SC

2022.09.11. 19:15

Jó második kevés volt

Vasárnap idegenbeli találkozót vívott a kazincbarcikai labdarúgó együttes.

Fotó:

A labdarúgó NB II hét végi, 8. fordulójában vasárnap ,,házon kívül" lépett pályára a KolorCity Kazincbarcikai SC gárdája. Bár az ellenfél a Nyíregyháza SFC volt, a hazaiak, miután stadionjuk éppen épülőben van, albérletben, Sényőn fogadták az észak-borsodiakat. A KBSC összeállítása két helyen módosult a hét nappal korábbihoz képest, kimaradt Székely D., és Kurdics, helyükre Szabó B., illetve Takács T. került be, míg Dvorschák sérülés miatt egyáltalán nem volt bevethető. A látogatók második idegenbeli sikerükre hajtottak, míg a piros-kékek feljebb akartak mozdulni a forduló előtti 16. pozíciójukból, az 5 pontjukat akarták növelni.

Az első félidőben a Spartacus 3 gólos előnybe került, majd a második félidőben a negyedik találatukat is megszerezték. A vendégcsapat hajtott a szépítésért, ez sikerült is, két alkalommal, azonban ez ponttal nem járt.

Nyíregyháza SFC – KolorCity Kazincbarcikai SC 4-2 (3-0)

Sényő, 500 néző. V.: Berényi (Rózsa, Ring).

Nyíregyháza SFC: Nagy S. – Farkas B. (Szokol, 81.), Papucsek, Gengeliczki, Baki, Deutsch – Sigér, Márkus (Jánvári, 91.), Pantovic (Pataki, 75.) – Gresó (Kovács Á., 75.), Novák (Torkos, 81.). Vezetőedző: Huszák Géza.

KolorCity Kazincbarcikai SC: Megyeri I. G. - Szemere, Ur, Szekszárdi (Nagy J., 46.), Süttő (Puska, 46.) – Heil, Szabó B. (Kurdics, 46., Benkő, 86.), Csatári – Ádám F., Pálinkás, Takács T. (Laczkó, 70.) Vezetőedző: Varga Attila.

Sárga lap: Pantovic (21.), Sigér (33.), Nagy S. (85.), ill. Heil (21.), Kurdics (74.), Ur (85.), Varga A. (kispadon, 88.).

Gólszerző: Novák (22.), Gresó (31., 36. – az elsőt 11-esből), Sigér (52.), ill. Puska (79.), Laczkó (86. – 11-esből).

Jók: Gresó, Novák, Pantovic, Farkas B., Baki, ill. Puska.

Huszák Géza: – Az első félidőben jól és eredményesen játszottunk, a második helyezett ellen vezettünk 3-0-ra. Az utolsó 15 percre kiengedtünk, és talán elhittük, hogy már zsebben a meccs, és látjuk a hibákat is, de egy 4-2-es győzelem után jogosan jár a gratuláció a fiúknak.

Varga Attila: – Megérkeztünk Sényőre, fej nélkül. Hatvan percig sok hibával játszottunk, a cserék után ébredt fel a csapat, az újak jól szálltak be. Az utolsó pillanatig küzdöttek a játékosok, erre lehet építeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!