NB II.

2022.09.04. 19:43

Ismét győzött a Barcika

A KolorCity Kazincbarcikai SC másodosztályú labdarúgó gárdája vasárnap két góllal győzött.

Fotó: Ádám János

A labdarúgó NB II 7. fordulójában ma hazai pályán lépett pályára a KolorCity Kazincbarcikai SC gárdája. Ha valaki a táblázatra tekintett a kezdő sípszót megelőzően, akkor úgy gondolhatta, hogy a meccs ,,tuti" 1-es, hiszen míg a házigazda Barcika a 3. helyen állt a tabellán, a vendégek csak a 14. pozícióban, a feleket 5 pont választotta el egymástól.

A két legfontosabb esemény a meccsen ez volt: Pálinkás a 28. percben Süttő szögletét követően volt a legjobb helyen, és a dunántúliak kapujába bólintott, 1-0. A félidő hajrájában aztán újra kapitulálásra késztette vendégét a Barcika: a 41. percben Süttő nagy bedobása Pálinkást találta meg a tizenhatoson belül, akit Karacs lerántott, Nazsa játékvezető pedig habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest Süttő nagy erővel vágta a léc alá, 2-0. Az eredmény a későbbiekben nem változott, a KBSC jó teljesítménnyel rukkolt elő, ennek jutalma lett a siker.

KolorCity Kazincbarcikai SC – Aqvital FC Csákvár 2-0 (2-0)

Kazincbarcika, 500 néző. V.: Nazsa (Nagy V., Szabó D.)

KBSC: Megyeri I. G. – Szemere, Szekszárdi, Ur, Süttő – Heil, Csatári (Kállai Z., 67.) – Székely (Nagy J., 91.), Ádám F. (Takács T., 67.), Pálinkás (Székely K., 93.) – Kurdics (Hleba, 67.). Vezetőedző: Varga Attila.

Csákvár: Auerbach – Murka, Vaskó, Karacs, László (Baranyai, 81.) – Fejős (Kocsis D., 75.) – Gazdag V. (Janickij, 68.), Magyar Zs. (Torvund, 46.) – Tamás, Gruber, Baracskai (Körmendi, 46.). Edző: Tóth Balázs.

Sárga lap: Heil (69.), László (79.), Vaskó (89.).

Gólszerző: Pálinkás (28.), Süttő (42. – 11-esből).

Jók: Pálinkás, Süttő, Kurdics, Szekszárdi, ill. Vaskó, Gruber, Gazdag V.

Varga Attila: – Igyekeztünk az első perctől kezdve dominálni és úgy érzem, hogy ez sikerült is. Büszke vagyok a csapatomra, mert a játékosok remek teljesítményt nyújtottak. Az első félidőben megszerzett kétgólos előnyt sikerült megőrizni, nem volt ok az izgalomra.

Tóth Balázs: – Az első 45 percben súlyos egyéni hibákat követtünk el, ezt ellenfelünk két góllal is büntette. A fordulást követően változtattunk, ennek eredménye is lett, hiszen fölényt harcoltunk ki, helyzeteket teremtettünk, de nagy tanulság  számunka, hogy ezeket ki is kell használni, különben rendre pont nélkül maradunk.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!