Helyi sport

2022.09.22. 18:07

Elmarad a péntekre tervezett diósgyőri edzőmérkőzés

A szlovák második ligás ellenfél lemondta az összecsapást.

Molnár István

20220917 Miskolc MOL Magyar Kupa 3. forduló férfi labdarúgó mérkőzés. DVTK-SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Képen: SZERGEJ KUZNYECOV DVTK vezetőedző

Fotó: Bujdos Tibor

Pénteken 11 órától – a magyar válogatott szereplése miatti szünetet kihasználva – zárt kapus edzőmérkőzést játszott volna hazai környezetben a Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgó csapata, a szlovák másodosztályban szereplő FC Kosice ellen. A vendég kassaiak azonban lemondták az összecsapást a keretük szűkösségére hivatkozva (merthogy különböző gondokkal küzdenek). A piros-fehérek a rendelkezésre álló rövid idő alatt nem tudtak edzőpartnert találni, így Szergej Kuznyecov vezetőedző edzést tart a keret tagjainak délelőtt. A munka a jövő héten a megszokott menetrend szerint folytatódik, a DVTK a bajnokság 9. fordulójában október 2-án, vasárnap 15 órától Szentlőrincen vendégszerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!