II. DVTK Rakaczki Kupa

2022.08.13. 15:05

Slavia - Hajduk a döntőben

A Diósgyőri VTK csapata az 5-6. helyért léphet pályára a II. DVTK Rakaczki Kupán.

Az U16-os nemzetközi felkészülési labdarúgó tornán a záró napon a helyosztókat rendezik. A döntőben a Slavia - Praha és a Hajduk Split talákozik egymással, a bronzmérkőzésen a Legia Warszawa valamint a Crvena Zvezda csap össze egymással. A diósgyőriek a szombati helyosztón a Puskás Akadémiával mérik össze az erejüket a csoportküzdelmek befejezése után.

II. DVTK Rakaczki Kupa

B csoport, 6. mérkőzés

Legia Warszawa U16 - Slavia Praha U16 2-3 (2-3)

Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ, 100 néző. Játékvezető: Füleki Csaba, Farkas Zsolt, Kovács Csaba.

Legia Warszawa U16: M. Bobier - D. Foks, M. Michatowski, A. Libiszowski, P. Franciszek, A. Iwanczyk, A Centnar, B. Czarkowski, S. Gieroba, M. Pawlovski, A. Ploszka. Csere: K. Kassyanowicz, M. Kotraba, J. Leszczynksi, K. Solecki, P. Mozie, A. Gilant, I. Busz, J. Zbrog. Vezetőedző: Tomasz Babel.

SK Slavia Praha: M. Obdrzalek - A. Kumpan, S. Beran, S. Horsinka, J. Kolisek, S. Sloncik, K. Cizek, K. Belzik, J. Kolarik, A. Sosna, A. Brezina. Csere: M. Kotroba - J. Korenc, F. Kocvara, P. Potmesil, L. Nemec, S. Sehnoutka, P. Filippov, D. Hubicka, L. Jelinak, M. Dostalik. Vezetőedző: Jaroslav Machac.

Sárga lap: M. Michalowski a 32, J. Kolisek a 37. percben.

Gólszerző: A. Brezina (0-1) az 1. A. Libiszowski (1-1) a 7., K. Belzik (1-2) a 11., A. Sosna (1-3) a 13., S. Gieroba (2-3) a 21. percben.

Tomasz Babel: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, folyamatosan rohannunk kellett az eredmény után. A második félidőben a Slavia jól őrizte az előnyét, sajnálom, hogy nem sikerült döntőbe jutni.

Jaroslav Machac: - Ez volt eddig a legjobb és a legnehezebb mérkőzésük. Tudjuk, hogy a Legianak nagyszerű az akadémiája, ezért nagyon örülök a győzelemnek és annak, hogy veretlenül jutottunk be a fináléba. Ezek után természetesen nagyon szeretnénk ismét hazavinni a trófeát.

II. DVTK Rakaczki Kupa,

A csoport, 5. mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - FC Košice U16 1-1 (0-0)

Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ, 100 néző. Játékvezető: Farkas Zsolt, Füleki Csaba, Kovács Csaba.

Diósgyőri VTK U16: Soós B. - V. Khomenko, Kiss B., Rem D., Nagy B., Kiss L., Győrfi D., Kapitány G., Szakos B., Jecs M., Jászberényi P. Csere: Balázs Á., Holló M., Miskolczi D. Kovács D., Béres D., Zanócz Á., Tucsa D. Vezetőedző: Icsó Zsolt.

FC Košice U16: D. Kalanin - N. Zavada, M. Terpák, L. Zilicak, D. Halcisak, A. Müller, T. Handlovic, K. Al-Zabidi, M. Major, M. Polka, O. Klasovsky. Csere: O. Pola, A. Bucko, D. Takac, O. Onyschuk, D. Korcek, O. Gliganic, A. Spatz, J. Mician. Vezetőedző: Radoslav Skolnik.

Sárga lap: K. Al-Zabidi a 35., Tucsa D. a 47. percben.

Gólszerző: Rem D. (1-0) a 35., M. Polka (1-1) a 90+3. percben.

Icsó Zsolt: - Az első félidőben kevés labda nélküli mozgással, kapkodó volt a játékunk, így nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint szerettünk volna. A második játékrészre rendeztük a sorokat és hamar megszereztük a vezetést. Ezután további helyzeteket alakítottunk ki, szabályos gólt is szereztünk, amit sajnos nem adtak meg a játékvezetők. Az utolsó tíz percben mindent egy lapra feltéve támadtunk. Szerettünk volna javítani a gólkülönbségünkön, hogy maradjon esélyünk a csoport második helyének megszerzésére. Sajnos egy kontra után az utolsó percben egyenlített az ellenfelünk. Gratulálok a csapatnak, mert nagyon sokat tettek a győzelemért. Három színvonalas mérkőzést játszottunk rövid idő alatt, ami remek lecke volt a gyerekeknek.  Holnapi nap szeretnénk a Puskás ellen egy jó mérkőzéssel zárni a tornát.

Radoslav Skolnik: - Ezen a meccsen lényegesen jobb teljesítményt nyújtottunk, mint egy nappal korábban. Sokkal pontosabban védekeztünk, nem adtunk időt és teret az ellenfélnek arra, hogy támadást építsen. Megfelelő helyen voltak a játékosok, a párharcok többségét pedig sikerült megnyernünk. Három tiszta helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, amit sajnos nem sikerült kihasználnunk. A végén megérdemelten egyeníltettünk, mert a játékosok hozzáállása ezúttal kiváló volt.

II. DVTK Rakaczki Kupa,

A csoport, 6. mérkőzés

Crvena Zvezda U16 - HNK Hajduk Split U16 1-3 (0-2)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 50 néző. Játékvezető: Füleki Csaba, Farkas Zsolt, Kovács Csaba.

Crvena Zvezda U16: P. Bekunja - S. Strojkovic, A. Advic, V. Roganovic, G. Zvetkovic, I. Bubanja, M. Knezevic, A. Vasilic, S. Mladenovski, O. Misic, A. Miladinovic. Csere: F. Dostanic, A. Karaljovic, L. Bastrica, G. Ristovski, S. Zerevic, S. Stotic, A. Ijuic, M. Durovic, V. Marinkovic, N. Novic, K. Pantic. Vezetőedző: Milorad Milovic.

HNK Hajduk Split: T. Pazur - F. Dobronic, L. Perisic, T. Krolevksi, B. Mlacic, R. Ivcevic, M. Mihocevic, D. Brnada, R. Supic, J. Radman, D. Pranic. Csere: P. Mijatovic, Z. Hraztovic, A. Medvid, N. Domazet, S. Mosura, N. Kolega, T. Marinovic, G. Proleta. Vezetőedző: Marko Sisic.

Gólszerző: B. Mlacic (0-1) a 9., M. Mihocevic (0-2) a 15., S. Zerevic (0-3) a 60., S.Stotic (1-3) a 60+3. percben.

Milorad Milovic: - Nem tudtuk megismételeni azt a teljesítményt amit eddig nyújtottuk. Sajnos kihagytunk egy tizenegyest is, így a Hajduk megérdemelten nyert.

Marko Sisic: - Gratulálok a fiúknak! Nagyszerűen futballoztak, örülök, hogy bejutottunk a fináléba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!