Női labdarúgás

2022.08.14. 07:00

„Készen állunk a bajnoki rajtra”

A női labdarúgó NB I., 1. fordulóját játszák le vasárnap.

 Astra-Activtek HFC-Üllő – Diósgyőri VTK (Üllő, vasárnap, 17.30) 

Bém Gábor, a DVTK vezetőedzője: – Nagy átalakuláson ment keresztül a csapat, hagyatkozunk a saját játékosainkra, de szerencsére sikerült pár játékost is igazolnunk. A felkészülésünk zavartalan volt, ám azt nyilván majd a bajnokság dönti el, hogy mennyire volt sikeres, viszont azt a munkát, amit terveztünk, elvégeztük. Készen állunk a bajnoki rajtra, ebben az évben is jó pár akadémistát szeretnénk beépíteni a csapatba. Meglátjuk, milyen lesz a felemelt mezőny, a 12 csapatos bajnokság, hogy a felkerülők mennyire lesznek stabilak, de az biztos, sok új magyar játékost fogunk látni. Az adott helyzetben a lehető legjobb eredményt, helyezést szeretnénk elérni. 
A Diósgyőri VTK kerete: Ádám Anna, Böröcz Bettina (kapusok), Balázs Csilla, Boros Kinga, Geréd Erika, Havasi Bernadett, Horváth Lili, Jáhn Klaudia, Krisztin Sára, Mikó Erika, Nagy Lilla, Nagy Panna, Oláh Adrienn, Papp Sára, Sain Anna, Somogyi Diána, Veres Vivien, Voila Chrysanthi, Zahár Flóra (mezőnyjátékosok). 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában