Diósgyőri VTK

2022.08.24. 19:10

Dragan Vukmir után Kuznyecov Szergej lett a DVTK vezetőedzője!

Még ki sem hűlt Dragan Vukmir helye a kispadon, máris megvan az új edző a DVTK csapatánál!

Kuznyecov Szergej veszi át a DVTK irányítását.

Forrás: dvtk.eu

Kuznyecov Szergej veszi át a DVTK irányítását, csütörtök délelőtt már edzést is vezényel a csapatnak - írja a dvtk.eu

- Legfontosabb célom, hogy a DVTK játékát látva a szurkolók élvezzék a meccseinket, örömmel érkezzenek a stadionba, és boldogan távozzanak onnan - mondta Kuznyecov Szergej.

Kuznyecov Szergej szerda délután megérkezett Diósgyőrbe, aláírta szerződését, és csütörtök reggel már ő vezényli az edzést.

Csütörtökön reggel sajtótájékoztatón mutatkozik be a média képviselőinek Kuznyecov Szergej, a DVTK új vezetőedzője.

Kuznyecov Szergej Harkivban született, majd amikor az édesapja az FTC védője lett, családjával Magyarországra költözött, és Budapesten nőtt fel. Labdarúgó pályafutását az FTC-ben kezdte, ahol egy rövid finnországi kitérőt követően 2001-ben mutatkozott be az első csapatban. Pályafutása az egykori Szovjetunió utódállamaiban teljesedett ki, nyert bajnoki címet Belaruszban és Moldovában, és játszott Litvániában, majd több éven keresztül Ukrajnában és Oroszországban. A Lvivben töltött évek alatt olyan formába lendült, hogy az ukrán válogatottnál is szóba került a neve.

Visszavonulását követően egykori edzője, Oleg Kononov (ő irányította az FC Krasznodar csapatát a DVTK elleni Európa Liga-mérkőzésen) hívta először stábjába, így lett az Arszenal Tula, majd a Szpartak Moszkva másodedzője, a fővárosban egy mérkőzésen megbízott vezetőedzőként is irányította a csapatot. Legutóbb a Panathinaikósznál Bölöni László másodedzőjeként dolgozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!