GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika

2022.07.11. 07:13

Újabb játékossal bővült a Vegyész RC csapata

A kaposvári liberó, valamint a lengyel feladó, Maksymilian Warzywoda után vasárnap fény derült arra, hogy ki lesz a ­GreenPlan­-Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapatának harmadik nyári igazolása.

ÉM

A szlovák válogatottban 2017-ben bemutatkozó center, Ján Tarabus egyéves szerződést kötött a Barcikával. A 27 éves, 202 centiméter magas játékos korábban játszott a Trencinben, a Spartak Komárnóban, a Spartak Myjavában, legutóbb pedig a VKP Bratislavát erősítette. Mindeközben jogi tanulmányait is sikeresen elvégezte Pozsonyban. 

Július végén 

Különböző okok miatt évek óta két centerrel játszotta végig a szezonokat a Vegyész, ami megterhelő volt az ezen a poszton szereplőknek. Juhász Péter és Rodrigo Moraes jó szezont zártak, de a fiatal centereink egyelőre nem rendelkeznek élvonalbeli tapasztalattal, így a klub elégedett, hogy Tarabusszal sikerült bővítenie keretét. Tarabus már július végén megérkezik Kazincbarcikára, és a sikeres orvosi vizsgálatot követően életbe is lép szerződése.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!