Sárospataki TC

2022.07.05. 17:00

Büszkék a sikereikre, vállalják a kudarcaikat

Mint egy nagy család – párját ritkító a hagyományápolás és az utánpótlás-nevelés Sárospatakon.

Kolodzey Tamás

Fotó: Shutterstock

Megünnepelte egykori NB III.-as labdarúgócsapatát a Sárospataki TC. Tíz évvel ezelőtt ugyan rosszul szerepeltek, kiestek, de eredményüktől függetlenül akkor is jól vizsgáztak a futball szeretetéből, és a hajdani játékosok napjainkban is összetartanak. 

Megszoktuk már, hogy a csoda szép településen egymást érik az ünnepségek, a rendezvények, hol a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola, hol a Torna Club tisztségviselői, szakmai elöljárói és versenyzői randevúznak, értékelik munkájukat, tekintenek előre. Eseményeiken mindig látjuk a polgármestert, az alpolgármestert, akik büszkék a múltjukra, a testkultúra területén elért sikereikre, de kudarcaikat is vállalják, hiszen – szavaikat idézve – nem lehet állandóan nyerni. 

– Mi tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család – jelentette ki érdeklődésünkre Aros János polgármester, aki hozzátette: – Valószínűleg nincs annyi pénzünk, mint néhány élklubnak, de azt állítom, hogy a lelkesedésünkkel és ügyszeretetünkkel mindent viszünk. Ráadásul tucatnyi műfajban több száz fiatalnak nyújtunk testedzési lehetőséget, és ebbéli igyekezetünkön a jövőben sem akarunk változtatni.

(A borítóképen: Az STC ünnepeltjei és ünneplői a sporttelepen | Fotó: Olvasónktól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!