DVTK

2022.07.05. 13:48

Diósgyőri mind a 4K

Rutinos labdarúgó érkezhet az NB II-es diósgyőri labdarúgócsapathoz.

Berecz Csaba

Elkezdte a felkészülést a 2022/23-as évadra a DVTK NB II.-es férfi labdarúgócsapata. Fotó: Bujdos Tibor

Csupa K kezdőbetűs játékost emlegetnek mostanság a DVTK NB II-es labdarúgócsapatával kapcsolatban, mint lehetséges érkezőt.

Korhut Mihályról, a 22-szeres magyar válogatott, bal oldali védő lehetséges érkezéséről már írtunk. Úgy tudni, hogy az 33 éves labdarúgó jövője még nem dőlt el, konkrétan az, hogy marad-e a Debreceni VSC játékosa, ha nem, akkor van esély arra, hogy a miskolci születésű játékos az NB II-ben, a DVTK-nál folytassa pályafutását. Ugyanezen a poszton jöhetne szóba Kádár Tamás. A 32 éves, 57-szeres magyar válogatott védő a hét elején szerződést bontott az Újpest FC-vel, és bár játszott korábban, a DVTK-ban, 2013 és 2015 között, annak ellenére, hogy a diósgyőri szurkolók szívesen látnák ismét piros-fehérben, nem valószínű, hogy NB II-es csapathoz igazol.

A középpályás sorba elvileg érkezhet egy szintén korábbi diósgyőri játékos, Kocsis Gergő, aki egy évadot játszott a DVTK-ban (2017/18), és a néhány napja a Mezőkövesd Zsóry FC-től szerződésbontással távozott, de a 28 éves labdarúgó a hírek szerint több lehetőség közül választhat.

Koman Vladimir szintén középpályásként, a Diósgyőrben hiányposztnak számító irányító szerepkört tölthetné be, ha igent mondana a DVTK-nak. A 33 esztendős, 36-szoros magyar válogatott – aki 2015 februárjáról másfél éven át volt a diósgyőriek labdarúgója – jelenleg szintén szabadon igazolható, mivel a múlt hónapban az indai Chennaiyin FC gárdájával szerződést bontott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!