EYOF

2022.07.29. 07:34

Betegség miatt nem állt rajtkőre Bagi Zoltán

Tóth Réka és Bagi Zoltán képviselte csütörtökön a megyei színeket Szlovákiában.

MI

Fotó: Shutterstock

Csütörtökön újabb versenyeket bonyolítottak le, újabb érmeket osztottak ki Besztercebányán a XVI. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.

A megyei résztvevőkről

Kerékpárban a bükkszentkereszti Kis-Galya KSE versenyzője, Tóth Réka – a keddi időfutam után – tegnap a mezőnyversenyben mérette meg magát, ahol legjobb magyarként a 21. lett, 1:32:41-es idővel (44.-ként zárt Pusztai Dóra, 58.-ként Mudra Málna). Úszásban a Tiszaújvárosi TK sportolója, Bagi Zoltán – a 100 méter gyorson szerdán szerzett bronzérmét követően – csütörtökön előbb 50 méter gyorson ugrott medencébe, és az előfutamból a 7. helyen lépett tovább. 100 méter pillangón nem jutott tovább a Tisza-partiak úszója (1:00,83 perc).

Csütörtökön 18 órától rendezték az 50 m gyors elődöntőjét, szűk másfél órával később pedig a finálét, azonban ezekről az éremesélyes Bagi Zoltán már hiányzott. Merthogy a délelőtti futam után nem érezte jól magát, beteg lett, így számára véget ért az EYOF, pedig még pénteken is úszott volna a 4x100 méteres vegyes váltó tagjaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!