Nyári tábor

2022.06.24. 08:21

Kapus vezérekkel az Aba Vezérben

Az ezen a héten tartott tábor tovább öregbítette az ötletgazdák és Abaújszántó városának jó hírét.

ÉM

A névadók ismertsége és előmenetele évek óta garantálja az abaújszántói kapustábor sikerét. Erről beszéltek a házigazdák, a szervezők, a gyerekek, a szülők és a vendégek az ötnapos esemény főhadiszállásán, az Aba Vezér panzióban. Tizenhatodszor írták ki az immáron országszerte nagy népszerűségnek örvendő képzést, amely pénteken ér véget. 

A sporttelepen tartott szakmai programot úgy állították össze, hogy a hasznosat összekössék a kellemessel. 

Jövőre folytatják 

Hétfőn, kedden és csütörtökön két edzést tartottak a trénerek, szerdán délután fürdést és gyúrást iktattak a programba, de arra is gondot fordítottak a lelkiismeretes szántóiak, hogy a gyerekek megismerjék és megízleljék a helyi gasztronómiai különlegességeket. Péntekre pedig – slusszpoén jelszóval – egy ráadást is beiktattak a műsorba: az oktatók bemutató edzéssel kedveskedtek a diákok hazaszállítására érkezett papáknak és mamáknak. A Veréb Györggyel és Kövesfalvi Istvánnal ajánlott – Rakaczki Bence emlékére tartott – tábor újra öregbítette az ötletgazdák és a város jó hírét, így nem kétséges: jövőre a 17. rendezvény következik.

(A képeink a tábor szerda délelőtti, verőfényes napsütésben tartott foglalkozásán készültek | Fotók: Ádám János)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!