Gesztelyi FC

2022.06.27. 11:10

Csapadék helyett serleg és éremeső Gesztelyen

Nagy ünnepséget csaptak a Miskolchoz közeli község sporttelepének tárgyalójában.

Kolodzey Tamás

Megkapták medáliáikat a Gesztelyi FC labdarúgó-csapatainak játékosai. Az egyesület megyei első osztályú felnőttegyüttese második, U16-os gárdája a Kelet csoportban első, U14-es alakulata pedig ugyancsak a Kelet csoportban a harmadik helyen végzett.

– Az a célunk, hogy évről évre, sőt hónapról hónapra rendre előrébb lépjünk – mondta a szakvezetők és a játékosok előtt tartott évértékelő beszédében Bacsó Levente klubelnök. – Folyamatosan csinosítjuk komplexumunkat, újrafüvesítették pályánkat, és sokat költünk szociális létesítményeinkre is. A társasági adó sportra fordítható részéből, ismert nevén taoforrásból, plusz önkormányzati hozzájárulásból, valamint támogatóink jóvoltából lépegetünk előre, az az elsődleges célunk, hogy előbb vagy utóbb két füves pályánk is legyen. A szakmai munkánkat nagyon komolyan vesszük, hívjuk és várjuk a helyi és környékbeli fiatalokat, jöjjenek hozzánk, mi pedig megígérjük, hogy képzett szakembereink segítségével futballistát nevelünk belőlük.

A borítóképen: Simon Imre asszisztens edző, Bacsó Levente klubelnök, Tóth-Zele József, a futballakadémia és sportközpont névadója, Huszák Géza szakmai vezető, Kriston István vezetőedző és utánpótlás-igazgató a díjkiosztó ceremónián. Fotó: Kolodzey Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!