Gesztely FC

2022.06.23. 19:00

A névadó is nevelte - Emlékezetes ünnepséget rendeztek Gesztelyben

A Tóth-Zele József-sporttelepen tartották a Gesztely FC megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban ezüstérmes gárda éremosztó házibuliját.

Kolodzey Tamás

Bacsó Levente, a klub elnöke méltatta az elmúlt idényben nyújtott teljesítményüket, a játékosoknak pedig a pálya névadója – akiről a helyi futballakadémiát is elkeresztelték – és Simon István, a település polgármestere, az egyesület egykori elnöke is gratulált.

Pályázati pénzből

A gesztelyi gyepszőnyeg cseréjéhez májusban fogtak hozzá, a szépen cseperedő füvet pedig jelképesen az elöljárók is nevelték.

– A locsolóberendezés szépen dolgozik, de hengerelni, vágni és kertészkedni azért kell, hogy szép legyen – mondta Bacsó Levente. – Örömmel mentünk rá, s szemeinkkel láttuk, lépéseinkkel pedig érzékeltük, hogy a szálak egyre erősebbek, egyre zöldebbek. A gyep cseréjét a Magyar Labdarúgó-szövetség pályázatán nyert pénzből valósítjuk meg. Amennyiben a szakemberek úgy ítélik meg, hogy a vegetáció ezt megengedi, akkor július végén vagy augusztus elején edzőmérkőzésre már igénybe vehetjük, bajnokit pedig várhatóan szeptembertől vívhatunk rajta.

A borítóképen: Bacsó Levente klubelnök, Tóth-Zele József, a gesztelyi pálya névadója és Simon István, a község polgármestere. Fotó: Kolodzey Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!