Kispályás labdarúgás

2022.05.16. 07:00

Tűzoltók fociztak az Encsi Flórián Kupán

A hagyományos tornán idén nyolc csapat vett részt.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, valamint az Abaúj Tűzvédelméért Alapítvány közös szervezésében idén ismét megrendezték az Encsi Flórián Kupát. A kispályás labdarúgótornát a városi sportcsarnok műfüves sportpályáján tartották. Az immár XXIX. kupát, amelyen nyolc csapat vett részt, Kovács Sándor tűzoltó ezredes, az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője nyitotta meg, majd egy jó hangulatú, sportszerű mérkőzés vette kezdetét.

A torna első helyezett csapatát egy vándorserleg illette meg, amelyet a Sátor­aljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság vihetett haza.

Eredmények

I.: Sátoraljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 
II.: Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 
III.: Szerencsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 
IV.: Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 
V.: Encsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság I. csapat 
VI.: Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 
VII.: Encsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság II. csapat 
VIII.: Szendrői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 

A legsportszerűbb csapatnak járó címet a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói érdemelték ki. A legjobb mezőnyjátékosnak Dakos László (Sátoraljaújhely), míg a legjobb kapusnak Varsányi János (Kazincbarcika) bizonyult, a gólkirálynak szánt díjat pedig Lencsés Gergő (Encs) vehette át. 

(A borítókép illusztráció.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!