Mezőkövesd Zsóry FC

2022.05.18. 08:40

Szerb százados Kövesden

A fotós vallja: a gólörömök megörökítésével hozzájárul a csapategység erősítéséhez.

Kolodzey Tamás

Stefan Drazicot Hagyacki József köszöntötte. Fotó: Gál Péter

Fotó: gpfoto.hu

Ismét ünnepeltek a fürdővárosban: az NB I.-es labdarúgó-bajnokság 33., utolsó fordulója előtt Stefan Drazicot, a klub szerb nemzetiségű, a gólszerzéshez igencsak értő csatárát – aki az Újpest FC ellen századik élvonalbeli találkozóján szerepelt – Hagyacki József, a sárga-kékek ügyvezető igazgatója köszöntötte.

Esküvőtől a karácsonyig

– A legtöbbször nekem jut az a feladat, hogy megörökítsem ezeket a rövid ceremóniákat – kezdte Gál Péter, a dél-borsodi egyesület kiváló fotósa, majd így folytatta: – A csapat több tagjával baráti viszonyt ápolok, nekik magam is elküldöm a képeimet, de olyan is előfordul, hogy a fiúk felhívnak, mondván: csináltak a meccsen egy szép mozdulatot, és megvan-e nekem. Egyébként a felvételeimet a Mezőkövesd Zsóry FC honlapján bárki megnézheti, leveheti vagy elmentheti magának. Munkásságom nem csupán a mérkőzések megörökítéséből áll, a játékosok magánéletbeli eseményeiről is gyakran készítek fotósorozatot. Volt, akinek az esküvőjén dolgoztam, aztán vállaltam már karácsonyi fényképezést és születésnapi vagy névnapi kattintásokat is.

Gál Péter mindig örömmel fogadja az elismerő szavakat, ugyanis vallja, hogy egy remek fotó sok információt hordoz, a gólok vagy a gól­örömök ábrázolása pedig javítja a csapategységet, erősíti a baráti szálakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!