Kézilabda NB I/B

2022.05.08. 11:00

„Sokat tettünk annak érdekében, hogy ne szerezzük meg a két bajnoki pontot”

A férfi kézilabda NB I/B, Alsóház, 6. fordulójában találkozott egymással a győri és a mezőkövesdi kézilabda-csapat.

Marosréti Ervin

Fotó: Shutterstock

Férfi kézilabda NB I/B, Alsóház, 6. forduló

Agrofeed ETO-UNI Győr – Mezőkövesdi KC 38–33 (20–13)

Győr, 400 néző. V.: Bátori B., Szécsi Lantos B.

Mezőkövesdi KC: Varga I. – Szabó D. (2), Kátai R. (3), Csörgő K. (15), Dobi (2), Boda T. (-), Gyallai (6). Csere: Nagy D. (k), Pelyhe (k), Rosta B. (1), Zelei B. (1), Nkousa (3). Edző: Drizner Péter.

Drizner Péter: – Már a mérkőzés előtt sokat tettünk annak érdekében, hogy ne szerezzük meg a két bajnoki pontot. Raádásul gyenge első félidőt produkáltunk, de így is volt esélyünk a folytatásban, mert nagyot ment a társaság. Teljesen nyílltá azonban nem tudtuk tenni ezt a találkozót, sajnálom, hogy csak ennyi volt benne.

Férfi kézilabda NB I/B, Felsőház, 6. forduló

Budai Farkasok-RÉV-Group – ÓAM-Ózdi KC (Budaörs, szombat, 18.00)

Kocsis Csaba, az ÓAM-Ózdi KC edzője: ,,A felsőház éllovasához utazunk, ezért a papírforma a Budai Farkasok mellett szól. Meglátjuk, hogy a teher adott esetben mennyire nyomja őket, mi pedig ebben a helyzetben mennyire tudunk felszabadultan kézilabdázni. Amennyiben az előző két fordulóban mutatott játékunkat hozzunk, és még rá tudunk tenni egy lapáttal, akkor nem leszünk esélytelenek. Ebben az esetben egyértelműen megnehezíthetjük a hazai csapat dolgát.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában